Wednesday, December 16, 2009

Zoom Cameron Highlands 11-13 Dec 09

Sape yg pergi...??

1 biji Alza,Abg ustaz and family, ayah and umi bersama besan

dan Vina terhebat,
bukan sebarang kecil ok..
penyanyi terhebat yg ada dlm vina dari kampung ke CH adalah...
Hitomi- penyanyi latar wonder teacher

Super Nia HAna - the lead singer
and AdY- the full time driver cum tukang nyanyi kt chorus jek

perjalanan mengambil masa lebih kurang 5jam okehh...
sangatlah bosan..nasib baik watashi wat preparation dgn upload bebanyak lelagu dlm mp3 nih
masukkan sesiap lelagu fav ady, hitomi
singgah kt brinchang jap sebab aufa muntah
lepas muntah jek nak naik ngan watashi ..hamboiii...
nak lg best??
2-2 nak duk ngan watashi.
aduiiii...sakit riba watashi pangku dua beradik sepanjang brinchang ke tanah rata

dah sampai tempat kami!
apartment autharium kut nama nya.lupa ahakss
3 bilik..kelengklapan dapur semua lengkap..besh!

rehat2 jap
pastu petang ke pasar malam,beli barang2 keperluan dapur
kitaorang tak mkn luar..
masak sendiri
tukang masak tegar dah ada kan
*tunding jari kt diri sendiri..akakakaka
bunga-bunga !!
yg purple tu watahsi berangan lavendar la kan..
aufa hilma yg dahsyat
memalam leh dia pakai lengan pendek ngan jeans quarter?
so parents dia belikan satu set topi tu dgn mafla..
kiut kan?
dua beradik sama tak serupa
gadis-gadis dlm family abg watashi

esk pagi..keja watashi dah start masak breakfast dah
huu..sayur segar...
view indah okk...

pas makan2 jek..kami satu family menuju puncak!! ke..

ladang teh Bharat

lompat adalah acara wajib

anak-anak bujang Rock ,Zack & Zai
gaya tak tak menahan.ahahahha

taman MArdi,tanah rata
masuk RM3 saja
hitomi macam baru trun dari langit
dgn ayah yg nakkan perhatian dari watashi..cewaahhh!!
lompatan terbaekk dari ladang
gambar dalam gambar
gaya memang tak bley bla ok..
padahal ada jek cina2 kt depan tuh nak amik port watashi utk bergambar
minta maappp..sila tggu turn
rose utk pahlawan samurai ku
sarangee OooOoo....
sambung later la..
byk giler gambo..
fenin arrr...

mood nk taruk gambar kt blog keluarga blom ksampaian jugak
adehh..bz bangat!

next big red strawberry farm dgn time tunnel..
hooo...beshh!

10 comments:

Hazzy Ishak said...

bestnye hana...dah lama haz tak g sna.huhu

puterikurekure said...

hana telah memberi idea kat kite yang tak tau nak ke mana neh...

hehehe..kitorang kalau ke cameron, asik2 ke ladang strawberi dan pasar jek. kite tak pernah pi ladang teh ok!!!

tak sabar nak ke ladang teh. dah siap2 kosongkan memory kamera lagi untuk preparation CH! oh yeahhh!!!

★Dakjaat™ ☆ said...

kenapa la gambar hana tak banyak .. .panas hati aku .. hahaahaha! l

ad3ck said...

Hana, mana strawberi untuk ku? ;p.

p/s: serius ke nak orang buatkan banner ni?

Super Nia Hana said...

hazzy
sesekali kena pegi sayang
release tension

intan
best!time tunnel wajib pergi..rose valley punsama

dakjaat
bayak arr..tp takut org muntah darah mcm kena santau plak.ahahahaha

adeck
strawbeery ku dah byk jadi jus otw back okkkkk...
weyhh..watashi seriusss arrr..please adeck yg baeeeekkkkk...

Lifesaver said...

camne ko leh lompat macam tu..serius aku jeles giler...aku nak loncat...tapi aku takut anak aku terloncat2 plak...aduiiii..x otai la aku macam ni

Lifesaver said...

camne ko leh lompat macam tu..serius aku jeles giler...aku nak loncat...tapi aku takut anak aku terloncat2 plak...aduiiii..x otai la aku macam ni

Super Nia Hana said...

LS
ko loncat dgn anak ko nnt
lagi gempak wa cakap lu..
ahaksss

Lifesaver said...

aku tak pasti dgn berat badan aku ni...aku leh loncat..takut bergegar je umah

Super Nia Hana said...

huishhh ko nehhh
jgn..jgn..jgn...bahaya okeh!

Tik Tok Tik Tok

Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers
Daisypath Anniversary tickers

Muahahah...Super Hana the writer