Tuesday, December 15, 2009

Okeh.. Sesudah la tuh..

watashi udeh malas mau sentap-sentap ma..
kalo king rasa nk col,sms kappe..
dia akan buat la kan..??

kang kalo watashi sedey2 or sentap2 cani
sesen pun tak guna..
confirm watashi akan kena balik dgn king
watashi jgk dipersalahkan nnt
heh...

kt tgn watashi nih..
ada satu tali yg ikat layang-layang
so...watashi lepaskan tali tuh
kasi dia terbang puas2
dan watashi mao lari main ombak sekarang

so...skang watashi cool..!

dan watashi akan biasakan diri akan terus coolhuuu...
sejukkk..sejukkk...
nak jek suh teletubbies hug watashi skang

ekkk oooo...ekkk oooOooOo


9 comments:

hisham said...

eh..umah kt tepi laut ke nk main ombak..?

Pocket said...

bawak betenang,
dia tak call pasal bz kot.
lelaki memang bz memanjang.

utk kesejahteraan pompuan nya jgak :D

gi kuar jalan jalan dulu,
gi tgk wayang ker..
nanti kita cinta lain lah:D
gitu gitu :)

shasha said...

sabar sabar...nanti dia akan call la tuh

Jard The Great said...

sakit rindu la tu.. ehehe

Super Nia Hana said...

hisham
tadelah nk pegi main ombakkkk

pocket
:) lelaki ?bz?ahakss
baiklah bang..
watashi cool jek

shasha
perhaps..perhaps..perhaps...sekali doris day daaa...ahakss

jard
ni sakit ati jardku sayang

Lifesaver said...

rileks la...aku dulu pon PJJ dgn KE...aku sempoi je..ko kena sabar. kena faham. baru lah cinta kekal.

puterikurekure said...

*senyum simpul*

hana ni....takmo la sentap2. dia di kejauhan tu sebok banget kot. mari kite berfikiran positif.
:)

~ mizzAmy ~ said...

haaaa.... kenapakah lelaki ni macam tuh?? watashi, jom lah kita beli buku 'Men From Mar, Women From Venus'. supaya senang skit nak paham lelaki ni cemana.

btw, watashi tengah sentap dengan King. Amy plak tengah sentap dengan Mr Mata. sabar-sabar....

Redbloodsnow said...

haaa gud². namo sentap lame² :)

Tik Tok Tik Tok

Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers
Daisypath Anniversary tickers

Muahahah...Super Hana the writer