Sunday, December 6, 2009

Jom Men Kawen-Kawen

wahh..skang neh mmg musim kawen kan?
sana kawen
sini kawen
sinun kawen..
sanat..ehhh..len macam lak..

dalam family watashi sendirik
dah ada 2 org sepupu watashi kawen
walaweiii....

biasanya kalo sepupu kawen la kan..
apa yg korang or kita-kita yg bujang nih kena??
wat-wat plak yg kawen tu lg muda dari kita kan

hoo...berdesing telinga..tp senyum je laaaa
sabo...
*sepupu watashi yg perempuan ramai tak kawn lg ..
nak?ahahahaha

so,pendekkan citer,
layan pic je lah kannn...ahahaha


30 Nov 09
sepupu watashi yg lelaki neh
Zaid & Intan Zarina
wat kt Penang nun..Dewan Tabung Haji kut
::pengantin baru dan pengantin lama::
::ms ni nk buli pengantin..tp tak sampe hati plak kann::


5 Dec 09
Majlis Akad Nikah Yana(sepupu) & Khairul

::org len yg nikah..kitaorang yg bujang ni plak over nervous::

::seri pengantin::
::sebentuk cincin,mas kahwin:

::upacara membatalkan air sembahyang::
::hidup baru yana dah mulaa...wahh!!::
::part neh paling watashi suka!siap paksa lg husband dia kiss bebanyak kali kt dahi::
"ala...sekali lagi..tak dapat snap arr..ahahahaha"

::alhamdulilah::



13 comments:

Mr PenyuBiru said...

kawin pun bleh main² ke.hehe

Lifesaver said...

ko bila nak main kawin2 ni..aku dah main2 dah..hahaha

puterikurekure said...

ehem. hana bila lagi?

(larikkkk!!!!)

Cik NeyNa said...

Nih memain ke??
hebat betul kalau memain..hehehe..
aku pon ari tu dah terkena gak..
sebab sepupu aku yang lagi muda 3tahun dari aku dah kawen dulu..
adeih...
perlu ke aku nyanyi lagu cari jodoh tu??

cHeRyNa PiReS said...

alaaa....sha nak tgk hana kawen!takmo tgk gambo org lain:(

sha doakan hana and king hepi slalu.
nanti jangan lupa ajak sha kalau nak kawen tau.

* mata berpinar tgk gambo2 kawen dalam blog org...

Super Nia said...

Mr PenyuBiru
dedulu memasa kecik2 la..
skang ni benda besar

Lifesaver
ko...statementtt......!!
ahahahahaha..


puterikurekure
ahaksss
*hana jugak lari

NeyNa
kalo ko nak nyanyi,watashi nak join
ahaksss..
tp waatshi jadi back up singer je la kot


cHeRyNa PiReS
watashi kawen??
nnt watashi seru sesapa..hahahaha
kan???sentapp je nengok org kawen sana sini..
ehh...berbaiur emo kah itu?akakaka

~ mizzAmy ~ said...

turn watashi pun cam dah tak lama lagi je. hehehe... :P

matrix01 said...

Bila lagi Cik hana nak mengajak kami ni makan nasi minyak?

Super Nia said...

amy
adeh

matrix
bila?nnt watashi masak kt umah watashi ajak ramai2

ahakss

Lifesaver said...

statement apa kah aku????

Super Nia Hana said...

statement ko kontroversi sayang

Lifesaver said...

i suka kontroversi..leh masuk melodi sayang..hehe

Super Nia Hana said...

muahahahhahahaha....kebabommm

Tik Tok Tik Tok

Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers
Daisypath Anniversary tickers

Muahahah...Super Hana the writer