Friday, December 4, 2009

BerNinJa Assassin


ari ahad lepas,yakni raya ketiga,
watashi dgn king pegi ke Queensbay Mall
kt penang la...

dlm hati tuh mmg le nk col abgku pocket dgn adikku ayaq masak tuh
tp pk balik..cam watashi rasa king musti malu2 alah kan..
so batalkan la niat tuh
ahaksss...

so..misi ke sana adalah untuk layan movie citer NINJA-wachaaa..!! shringgg!!shringg!!*ni bunyi pedang samurai

so far,agak best la jalan citer dia
and darah memancut2 kuar bila kena la kan
cuma rain dlm cite ninja bebetul cam muka toya semacam
-eh..adeck,ko jgn terasa ok..ko rain version hensem.ahahahah

pastu cara rain cakap mcm Horatio dlm citer CSI Miami
::lihatlah renungan mata pokcik yg macho dan menggoda ini::
i'm...to sexy for my shirt..too sexy fo my toot..
(sesungguhnnya,lirik lagu gay neh,nyah saja yg pah
am)
-dush dush kebabommm

bersilang-silang kaki watashi kegelian bila teringat kedua-duanya..


:: watashi dah bg cincin yg watashi tempah kt King::

body jgn ckp la kan..
ahahahahaha-perlu ke watashi tulih neh?
puji2 tah tah semua ini adalah mainan teknology yg
memperkotak katikkan naluri wanita ku
:p

lepas layan movie jek,papa king col okkkk....
tanya kitaorang kt mana..
ahaksss...see....
watashi mmg rasa selamat sgt dgn king

then pegi ke pantai merdeka la plak..
sebab last time (ms tu belom bercintan dgn the king)
watashi tak sempat pegi ngan dia

kt pantai merdeka??
perghh..ramai giler manusia okkkkk...
semua masih lengkap baju melayu,kebaya,kebarung and sewaktu dengan nya

jenjalan sambil gurau dush!dush!dush!
sekali nampak la plak apam balik neh


king nampak apam balik mcm nampak kurt cobain yg sedang goreng gitar
so leh bayangkan kesukaan dia terhadap apam balik?
hiksss .....

lepas nyam2..
watashi berusaha untuk memujuk king utk bermain layang-layang
as usual, king layan kan saja,walaupun dalam hati dia cam terjoget2 pelik kann..
:sengaja jek watashi pilih kaler pink!ahahhaha::

rugi ok kalo tak men layang-layang dgn cuaca dan angin yg baik cani...
**hoh..lelayang ni mahal okkk..rm10..hari biasa Rm7 jek rasanya..

::lelayang superman untuk SuperHana::

eheheh..
dan seperti biasa..
sesi membuli king untuk menaikkan lelayang BERMULA.
ahakssssss....
suka suki jek watashi kutuk dia..

"first time men lelayang ke??"
"ehh..jatuhh..nape???"
tgn u tade ong main lelayang ke??"
"tinggi lagi..dan lagi..!!"
"lari laju2..baru naik lelayang tuh"


tapi of course la kan..berjaya jugak naik lelayang tuh..
naik tetinggi,,sampai hampir putus talinya..
*ini jawapan utk previous n3

::lelayang neh diperbuat dari polistrin , senang giler nk naikkan..
tp niat mmg nak buli king kan::
muahahaha

::penat dowh!::

bila agak2 dah penat main..kami pun bertolak balik la kan.
wat hape lelama
kami pun tade la cakap byk mana pun
::pepanas pakai jacket.giler kan??
apa boleh buat..t-shirt sleeveless .uhuhuhu::

kenkadang terdiam memasing sebab malu
tak pun dush dush dush,dish dish dish
kenkadang kutuk2 sesama sendiri
dan itu yg akan berlaku kalo korang berpacaran dgn kawan baik korang

(wahhh ayaaaattt!!)

kenkadang leh jadi selamba giler..
kenkadang leh jadi malu giler..
dan kenkadang korang leh jadi sentap giler??

kenapa??
ye aarrrr,....
terlalu byk rahsia yg korang tau tentang dia ms korang berkawan baik
so,kalo isu yg tak besh ttg sejarah lama tak ke sentap??
MENIKAM KALBU TERHIRIS PILUUU nokssss...

ahahahahha..

apapun..watashi mulai sekarang dah mula nak mudahkan semua menda
watashi tanamkan kekuatan dalam diri watashi
utk selamba untuk sejarah2 dibelakang kami berdua sambil berkata;

"ko sejarah watashi dgn king la weyhh..jgn kaco life watashi dah..ko dah outdated..sila blah!"

mcm kawan terbaik,nyah watashi cakap :

"sape dgn u nanti mmg kena sabo bebanyak.u kenkadang fragile.sampai nk pegang pun takleh.kenkadang terlalu independent plak,"
ahahahahahah..tu statement menjatuhkan saham tuh.

maybe watashi perlu nikmati hidup watashi sekarang sementara masih ada bukan?

eh..tp tak bermakna watashi tak sayang king ma....

::susah bebeno nk amik pic berdua..haisyooo...::





17 comments:

Mr PenyuBiru said...

manis..masa bercinta...
jalan berpimpin tangan...


err.. tertiba teringat lagu ni plak.hehe

puterikurekure said...

ehem. pabila melihat kome sakan bercinta, teringat pulak zaman cintan cintun mike.

penanggggg!!!
teringin nak pi penang sejak awal pregnant lagi. sampai ke sudah tak pegi2 ok. huhuhu~

hana, korang berdua nampak cute sesangat! moga korang bahagia sampai bila2. aminnnn~

shasha said...

yg penting hana chan skang happy...sha pun tumpang happy gak...err..pas ni bole le dtg jumpa sha bersama en king ek??

Super HaNa said...

penyu
manissss masa bercintaaaa
ehh..tu lagu haida kan...
wahh ko layan ekkkk...

adakah itu lagu tema ko semasa dgn wife ko?
woooowwwww....biar vetikk penyuuuu

intan
ahahahahaha...kasi chance la intan..
tq intannn..u're such a good friends...
kalo ada rezeki lebih,watashi jumpa intan k,,,

Super HaNa said...

sha..
insya allah...tp mulut dia biasanya cam ada emas skett la...tak kisah kan?
ahaksss

Jard The Great said...

oit.... bila nk kawen weiiii??? jgn lambat2... tmbh dosa jaaa.. hehehe

Redbloodsnow said...

awwww...sooo sweetttt la both of u nih dear. cepat kawen yang. leh zie merase dpt kad jemputan dr hana w/pun peratus zie dtg adalah tahpa 1% je...hehe


:P happy for both of u dear :)

Super HaNa said...

jard
ha...tggu tunggu la nehhh


zie
kalo dapat cane zie??
ahahahahha

Pocket said...

adehlaaa, sweet sangat pocket rasa,
gi tgk wayang skali...
makan apam balik skali...
tak ajak dia gi rojak tonggek? :D

anyway.. entah kenapa gambo banyak yg tak kuar.. cuma apam balik, bridge, n u jer yg kuar.. humm hummmmm

Super HaNa said...

abgku pocket
tak byk st pic kuar sbb watashi maluuuu ma...
apa yg ada jek/ahakss

Ayaq masak said...

siot je...tapi aku bukan ada kat penang pun ahad aritu..hahaha

Super HaNa said...

ayaqq

yeahhh..ko balik kampung amik buah binjai kannnn

Nizam Abdul Rahim said...

wooo..hana bersama king!!..bermain layang2, kelas uols.. =P kepeh kepeh
**lama dah tak masuk sini ni..

~ mizzAmy ~ said...

jelas lagi nyata muka watashi sangat lah happy dengan the king. moga watashi dengan king cepat2 kawin. amy lak yg tak sabar ni. ahaksss....

Lifesaver said...

mmg sweet la...................








































sweet apam balik tu...aku nak!hahahha

Super Nia said...

ahahahaha
kalo ko mkn..siap leh kunyah2 lagi gula2 yg tak hancur

Lifesaver said...

ko buat aku kecur liur. jahat!jahat!

Tik Tok Tik Tok

Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers
Daisypath Anniversary tickers

Muahahah...Super Hana the writer