Wednesday, December 23, 2009

Weyh Kamu....!!

watashi rindu kamu
ngerti ngak?

*perghh...ada 3 jejaka di atas.giler tamak windu semua.

yeah..dak cute neh
watashi rindukan dia

sesape jumpa dia kt memana
sila sampaikan ciuman terbang watashi okeh!?

ciuman terbang saja okeh,jgn sentuh dia satu bulu pun
ahahahahha
__________________________________________________

My Dearest King,



chaiyok!

12 comments:

Mr PenyuBiru said...

n3 ni sesuai diserikan dgn lagu rindu serindu rindunya - spoon. hehe

hisham said...

i miss u tooo....huhu

Pocket said...

ciuman terbang jer?
ciuman betul tak leh?
kalau pocket jumpa, pocket kiss jer yer,
nanti hana chan kena la bayar balik tau.

kiss pocket balik:D

puterikurekure said...

hamboi2....minah ni memang dah tangkap lentok betul2 ni.

caiyok!

Super Nia Hana said...

penyu..
ohh...ko buat hatiku ngiluuuu

hisham
uhuk...u miss the king too...kelab gay tua..sila amik balik ahli kamu sorang ini..ahahahhahaha
gurau hishamm..gurau!

pocket
terbang dah la pocket!ekekekeke
bayar balik kt pocket?watashi wakilkan king bley??
ahaksss

intan
tatau arr intan..rindu giler tetiba
ahhahhaha..menggong betol hana nih

ad3ck said...

bf baru ke hana? ;p.

Super Nia Hana said...

adeck
BF baru?
uhukkk!!!
ko nehhhhhh....

eazy said...

romantik :)
i loike

~ mizzAmy ~ said...

perghhh... ni kalau the king baca nih, mahu sebak di dada nih. hahahaha....

~ mizzAmy ~ said...

perghhh... ni kalau the king baca nih, mahu sebak di dada nih. hahahaha....

Super Nia Hana said...

eazy
hen siang ta

amy
king selalu nya cam cool je
cam tade pape
ahaksss

Lifesaver said...

perghhhh!!!ko dah tahap kronik cipan ni...perlu suntikan ciuman dari aku?

Tik Tok Tik Tok

Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers
Daisypath Anniversary tickers

Muahahah...Super Hana the writer