Tuesday, December 29, 2015

Jegging Murah (rm32-postage RM8)



Moh la pm akk kalo berani.hiksss
0132896050


 


JEGGING PANTS (RM32- POSTAGE RM8)




(Ada 8 warna santek)

LENGTH: 89CM
WAIST: 64CM - 85CM (STRETCHABLE)
SIZE: FREE SIZE
MATERIAL: STRETCHABLE THICK COTTON
*PINGGANG BERGETAH 
*ADA POKET DIKEDUA DUA SISI SELUAR




label: saya jual, seluar, pants, jegging, murah, seluar cotton tebal



Friday, November 27, 2015

JUBAH MURAH RM50 (Postage RM8/RM10)

pm akhak hana kalau nak jubah murah ni 0132896050
selling fast!

ENGTH: 145CM
BUST: 105CM
SHOULDER: 40CM
SLEEVE: 62CM
ARM HOLE: 49CM
SIZE: FREE SIZE , ANGGARAN MUAT SAMPAI XL
MATERIAL: COTTON
*ADA ZIP DIDEPAN
*ADA SPAN DIKEDUA-DUA BAHU
*ADA TALI DIPINGGANG





jgn tunggu lagi.pm akhak ok,insha allah fast response!

label: Jubah, dress murah, saya jual

Tuesday, November 24, 2015

Casual Ladies Clothes

Holaaa Semuaaa..

wah wah wah semenjak dua menjak akhak hana buat part time jual ladies top ala sendu ni.. akhak hana amikla skit knowledge pasal fashion (yerr sangat kens,ahahaha)tak salah menuntut ilmu dik non..haaa sebab tu la munculnya ilham nak cerita menda menda yg akhak hana suka,,topik terpilih pada minggu ini adalah "Casual Ladies Clothes " .pompuan mana tak suka bergaya kens...korang jgn sawan plak tajuk Infahionita tu saja akhak creae utk syok sendiri ahahahahaha.dah bebel dah letih actually nak share something good to share.(yg baik mesti share.yg buruk simpan wat kimchi ye)ok basic knowledge pasal pemakaian ni terbahagi dua:

  1. Formal -ala suit korporat ke opis tu ha,, tuan mikhael anass.(eh tetiba)
  2. Kasual atau "casual ladies clothes" - ala ko lari riang ria di hari weekend.miahahah

dan kalo korang nak tau..yang sebenarnya dargon ball ada 7 biji semuannya "casual ladies clothes" /kasual attire pun ada jenis2 dia gak hokey . antara yg popular la era masa kini (cewah!)


camna nak tau ala gym attire nih?haa suar biasanya mcm yoga pants tu,tracksuits, t-shirt, sweatshirt dan hoodie.hohohoho..tulis k tsini berangan ala ala akhak pakai.stylo beb paling penting SELESA. ko nak kuak lentang head spin pun no hal

2.Jenis "Laid Back"

haa jenis kasual ni plak paling santai .stapi kombinasi wajibal qunnah mesti dengan jeans. ko pilih je nak pkai jeans dengan apa saja tops. kemeja?baby T? blouse .no hal babe ! as long as ko bukan pkai baju dr jiran ko ye dik

3. jenis "The Weekender" wohooooo best ni

smart weyh jumpsuit ni.nanges saya

okeyh jenis weekender ni plak jenis teliti skit berkasual,ahahaahh maksudnya dia ala feminin angin bayu membawa diriku.selalunya kalo nak tau jenis the weekender ni bilamana dia kenakan dress, skirts cardigan atau jumpsuits. eh eh..mcm cakap pada diri sendiri lak.tp bila dah ada anak nak membesar ko nak berskirt kejar dorang ala ala mencabar usain bolt ok.!


gaya smart casual.pheewit!

Fashion yang paling selamat korang nak masuk opis lepas tu takyah masuk toilet or balik rumah salin baju. miahahahah (mcm selalu buat je) best way to have smart casual ni bila korangkenakan jeans bersama kemeja dan blazer. play safe weyh..tetambah sesiap yg bertudung tu leh cover tshirt yg tak berkolar asalkan tade la tulisan meraban "zombie kampung pisang" or gambar anuar zain sebesar alam dgn caption "abg anuar tetap dihati" (Eh?)

ha gitula serba sedikit pasal pakain kasual utk wanita bg akhak hana apapun korang nak pakai pentingkan keselesaan dan keselamatan ye.asalkan jgnla menjolok mata sendiri dan org lainsekian.nnt kita cerita bab lain plak .ahaks



labels: 
casual ladies clothes, smart casual, The Weekender, Gym attire,laid back, women/, santai, info, fashion up to date  

Friday, November 20, 2015

Konsert Arissa 4 Years

video
Tepek dulu video ehsan parents lain.eheheh sbb ibu still tak sihat masa ni
denga lasaknya adra sofea ..bikin pitam

arissa kana sekali.sebelah budak kecik yg asek nak tolak2 tolak arissa tu ha..

penyabo kamu nak.ahhahaha

Tuesday, November 17, 2015

Blouse Checkered / kotak kotak Murah -RM 35

moh pm akhak hana
kalo yg berminat saja ye
0132896050

RM35 -postage RM8 /SS RM9 (1helai baju)

LENGTH: 79CM - 87CM
BUST: 109CM
SHOULDER: 43CM
SLEEVE: 63CM
ARM HOLE: 46CM
SIZE: FREE SIZE , ANGGARAN MUAT SAMPAI XL
MATERIAL: COTTON
*ADA ZIP DIDEPAN
*HUJUNG LENGAN BERGETAH (easy wudhu)





mohon bgtau kod atau baju apa ye
jgn suh akhak hana teka

label : saya jual, baju,  blouse, murah, XL

Friday, October 30, 2015

HAREM PANTS (RM 45-FREE POSTAGE)

WASSAP AKHAK HANA utk order
0132896050

more selection/pilihan HANA BD
MATERIAL : polspadex material( TEBAL ,SEJUK dan memeri)
SAIZ ( CM ) and ( INCI )
FREE SAIZ

WAIST : 27 to 32 can fit s to xxl
LENGHT :39





label: pants, seluar , harems, murah, saya jual

Thursday, October 22, 2015

ADRA SOFEA's Bday!


cake pilihan adra . arissa sebenarnya,meriah belon bola my lil pony
 Assalam
1July 2015.genap anak ibu dan daddy  2tahun!!
alhamdulilah. adra sofea anak ibu membesar dgn sihattt ,manja kededek dari kecik tak pernah berubah.ahahahah

disebabkan bday adra pada thun 2015 jatuh pd bulan puasa..hari bekerja ibu dengan daddy plak tu
so kita adakan small celebration kt rumah je la ye.
lepas balik keja terus bawak arissa and adra ke kedai cake

guess what sape yg paling happy ??
of course arissa
kuasa veto pilih cake.paksa adra pilih cake pilihan dia
bertuah betul

soooo maka inilahhh pilihan dorang.

so daddypun nak meriahkan sambutan kita anakberanak.so daddy pesan pizza
sebelum makan moh nyanyi reramai dulu


mcm biasa...kakak arissa lead...ahahahah
terkebil2 adra lilin dah ditup tanpa belas
takpeee adra kecik lg kan...ahahha nnt beso skit lawan sama laju dgn kakak arissa k.
ahahahahaah

apapun ibu dan daddy sentiasa doakan adra peroleh kejayaan dunia akhirat
allah kurniakan,limpakan sepenuh kasih sayang, perlindungan dan kemudahan utk urusan adra dunia dan akhirat
semoga menjadi anak solehah sayang

make a wish, we always love u
tentang adra 2tahun

  • dah byk gigi
  • masih menyusu
  • copycat kakak serba serbi
  • semua takut
  • garang bley tahan.ahahaha

label:birthday, adra sofea, dhiya nur arissa, 2015

Monday, October 19, 2015

Sport Day Little Caliph 2015- Oh My Arissa

hola semua...!
wahh berkurun nak hapdettapi tak hapedet gak pasal sport day arissa
ahahahaha

bukanny apa.sejak bizi ni memang busy
tp hana akan cuba lebihkan masa hapdet blog la lenkali
kt fb ada je yg kependam segalanya jebat! ahahaha

ok seperti yang dijanjikan Little Caliph buat sport day pada 29th Aug 2015
lat padangshah  Alam.
dan masa tu dah start jerebu panas terik hokeyh

ya allah betapa risau nya hana.
dengan khemah ada buidak demam campaknyaaa
(lepas abes sport day half of students kena demam campak termasuk teacher) 


bangun awal pagi.
nak kejutkan arissa mandi pepaham arrr...bkn main mencabar lg ha
adra lagi senang mandi dari arissa .ahahah
pastu waze dr kl ke shah alam pun mencabar gak tu
walaupun shah alam tempat permainan hana
tp agak agak la 12tahun tinggal ko igt ada ke yg kekal and tade pembangunan kat situ
bila sampai je dah start penuh dah students parents and teachers
allahuu semangat tgk bebudak ni
semnagat lagi arissa .MENANGIS ok aknak merenggang
smpai jadi drama ala kasseeemmm
sstress gue  "ibuuu ibuu ibuu"
sib baiuk ada tc si farah kalo tak mau melekat arissa bergayut kt kaki ibu.

dah ada dlm group sekolah dia boleh plak bukak tudung. panas maybe .alahai anak sepetku
ms ni hana dengan king terpaksa main cak cak lari dari pandangan arissa
kalo tak ssg la takleh la dia nak stay dlm group kiddy dia


arissa the rambut kembang

daddy curi2 snap dari jauh.kesian tgk sensorang
pastu dah nampak ok skit bila dah start sembang dgn kawan

ok perbarisan mula.
arissa as usualy pemalu.korek idung,eee gerammm
dah perasan daddy king tak berani nangis,cuba tgk muka ibu.abesss lemah
kengkawan arisa sporting je

percayalah arissa sejauh mana kamu berada .kami sentiasa ada
masuk perbarisan. dapat gelaran datuk tak

 lepas perasmian ucapan dr founder lil caliph baru sukan start
arissa involve sukan bawak buah dalam bakul junjung atas kepala dan sepit guli
perghh mencabar kau sebagai ibu yg semangat ni
sorak bgai nak rak

arissa dah line up ready utk beraksi-tudung itam
dari rupa daddy boleh agak awak cuak ye
tp arissa selamba je catwalk.homaiii
mana darah wirawati atlit sekolah dari ibu dan daddy ni anak oii

see..dia puny acatwalk sampai cikgu kena tolak kasi laju skit.ahahhaha

nampak dlm gambar laju je,padahal..allahuu lemah lembutt sopan santunn
 maybe semangat arissa jadi lemah kut pas nmpak ibu kt tepi yg semangat menjerit bg sokongan
atau dlm erti kata lain malu ada ibu terjerit2 bg sokongan ahahahah


well, walaupun rumah merah menang tapi semua dapah hadiah sama
congrats arissa and friends!


see.. nk amik pingat tertunduk2 malu ala akad nikah

ada je hana dgn king depan dia..tertunduk daku malu okeyh.ya ampun

gapo la mu anok cenggini



suruh senyum pun dah taknak dah.ahahaha 
yg paling kuat bg semangat sama naik dgn hana ni ha si kecik ni. mek adra sofea.
sama lantang menjerit bg sokongan kak kakak dia.
ahahaha dr sifat adra ni lehnmpak ala kurang malu dia skit dr arissa
ahahahah


pingat dr little caliph
overall semua ok.
cuma.........

  • gerai makanan tu cepat nau abes makanan
  • buatla indoor, macam aritu jerebu aiyo


LABEL: tadika, school, dhiya nur arissa, King, adra sofea, happy, hari sukan, sport day,

Friday, October 16, 2015

ALAMAK! BLOUSE, BAJU MURAH LAGI RM31 postage rm8

MACAM BIASA DIK NON
pm hana 0132896050 utk maklumat lanjut.murah dan cantek
stok kencang nihh


LENGTH: 64CM
BUST: 103CM
SHOULDER: 42CM
SLEEVE: 56CM
ARM HOLE: 52CM
SIZE: FREE SIZE , ANGGARAN MUAT SAMPAI XL
MATERIAL: QUALITY COTTON


tag: baju, murah, happy, blause, blouse,plus size. XL

Tik Tok Tik Tok

Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers
Daisypath Anniversary tickers

Muahahah...Super Hana the writer