Wednesday, July 19, 2017

Kutu Periuk Tupperware Inspire Casserole 3.7L & Sauce Pan 2L





Kutu Periuk Tupperware Inspire Casserole 3.7L & Sauce Pan  2L
(exclude Postage)- start End of July
1.Jul- SITI
2.Aug- Ana (Kak Long)
3.Sep-Nurul AS
4.Oct- Zarina Meooww
5.Nov cikgu siti
6.Dec
7.Jan 18
8.Feb 18

 Assalamualaikum πŸ™‹πŸΌ

Semua, ada tak kt sini yang tgh cari periuk yg kualiti superb?
periuk ni super special sebab memasak tak perlukan air atau minyak 😱

saya nak buka kutu harga mampu milik so ada sesapa berminat boleh masukkan nama ya.
dapat 2periuk lagi.very unusual Tupperware nak buat kombo promosi camni ok 😍                       

 Inspire Essential Set

Casserole n saucepan
πŸ’πŸ’πŸ’πŸ’πŸ’πŸ’πŸ’πŸ’πŸ’
🍡 masak makanan berkuah
🦈 bakar ikan dgn pantas
πŸ₯˜ masak sambal dan rendang tanpa kacau, tak hangit
 πŸ”©di perbuat daripada besi tahan karat 100%
πŸ”₯ menyerap haba dgn cepat
πŸ•³ tutup yg berkaca dapat mengekalkan  nutrian  dalam makanan
🌾 tanak/masak nasi tak berkerak
πŸ€πŸ—πŸ™deep fry pun blh, masak cepat, ayam sotong udang sedap rangup tak terkata

Friday, June 9, 2017

Tupperware Extra Chef























ada sesiapa berminat dgn Extra Chef by tupperware brands ni?

multi function ok



retail price rm288.00

promo price rm199.00



tapi watashi nak bg harga kasih sayang rm 165 sahaja



valid sehingga 30Jun 2017



wassap watashi ye



www.wasap.my/0132896050

Tuesday, April 18, 2017

Aktiviti Disekolah Adra MK


video

siap tongkat dagu penangan ubat demam mungkin
adra adra. hohohoh

Friday, April 14, 2017

Dec 2016. cuti balik kg

jan baru nak cerita ahahahhha

selamat tahun baru semua
sejak fb ada ni makin malas nak update blog.
tp mak gigih jugak sbb tau senang nak retrieve blog ni lg daripada fb
















Leaflet April Promo plakkk adudududud







wassap hakak kalo nak beli tupperware murah ye, byeee!!!

0132896050

Wednesday, April 5, 2017

April Promo!








wassap akk ye kalo nak order
0132896050

like juga page hakak:
Tupperware Bushido

Wednesday, February 1, 2017

Adra 1st day at School

 antara fesyen fesyen yang boleh di lihat,tudung sangkut kt bahu je,
ko mampu dik non..adududu anakk

yang ni langsung terus tade tudung nya
ni bukan tantrum ye,ni namanya tengok tv


pesen rambut  jambul dedepan
2017-adra dah 4 years old.dah sekolah pun


 cepat nya masa berlalu,
lantas ibu pun rasa dah sangat tua dah ha
ahahahahha

Wednesday, January 4, 2017

Video Muzik Ajari Aku Anuar Zain




WELL, BILA WATASHI SEDIH, watashi suka sangat dengar lagu anuar zain

ahahhahah..ni gelak dalam sedih.korang apa tau

muahahhahaha

Tik Tok Tik Tok

Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers
Daisypath Anniversary tickers

Muahahah...Super Hana the writer