Monday, June 6, 2011

Pada watashi dominos pizza lebih baik dari pizza hut.setuju?

sgtlah best dgn situasi sekarang ok
Rumah watashi dekat giler dgn semua mak nenek fastfood
McD drive thru+delivery hadeee
Ko nak dominos pizza ada
Pizza hut ada
Ayamas pun ada
Walking distance berpeluh gak ketiak kan
Tapi mmg sumpah dekat

Yg pizza kecik tu namanya banana kaya
Dulu sumpah tak reti mkn sbb rasa pelik semacam tapi lelama dah addicted semacam plak buley?
Watashi rasa during pregnancy watashi ni dh byk kali wat delivery dominos compare dgn si pizza hut
Sebabnya

Service pizza hut kt bndr sri damansara ni hampeh ok
Punyalah dekat tp amik masa lama
Dapat pizza sejok ok
Paling tak best pernah sekali king order pizza ms ujan la
Kitaorang dpt pizza lembab basah okehhhh

Watashi syak org yg antar tu letak kotak pizza atas kepala masa nkredah ujan ke blok umah watashi
Ahahahha~giler perception jahat nih
Bukan tu saja,kalo korang dine in kt sini pun mcm korang mkn kt kedai mamak jek
Staff kecoh bincang bual sama sendiri
And service plak nk kena remind dua kali sbb pesanan lambat
Geram okkkkk,

Experience dgn dominos hal tak best plak|
Satu je,pernah byk byk kali kitaorang order,dorang potong senget benget
Ahahahahah
Tu tak emo mana pun kan
Cuma watashi dgn king berebut sama sindri nak amik yg plg besar
Lalalala

Ok,kalo sesape karnivor mcm watashi and first time nk cuba dominos, topping BEEF mania adalah terbaik okkk.

Cukup smpai sini
Watashi dh lapaaaaaaa

Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

8 comments:

Cik NeyNa said...

SETUJUUUUUUUUU!!!!!!
banana kaya yang terbaikkkkkk...

Mr PenyuBiru said...

wife aku pun suka domino pizza.agaknya mmg org kedah suka domino kut.hehe

ARIBA said...

kita pun setuju..dah lama pun tak makan pizza hut.lagipun pizza hut cam dah muak.sekali makan, takmo lagi..kalau dominos..arini order, esok pun boleh order lagi..tak muak pun..n kita kat rumah pun selalu call dominos jek..service tiptop..guarantee sampai 30minit.kalau lambat, sure dapat free kupon..order online pun senang, takde masalah..sampai pun mesti panas2 lagi..banana kaya pun best..rasa cam cekodok pisang jek..ahahaha..tapi tapi berapa nak terima gula icing kat tepi2 tu jek ar..cam pelik..tapi memang sedap..yummy!!

Ayaq said...

Aku takleh masuk ngan Domino..pizahat tatappp di hati..eheh.

Liquid said...

incek liquid setuju.!! service pizza hut sakit hati gile rasa nak bakor je restoran tuh hahaha

shasha said...

Dah lama banned pizza hut sbb service lousy tp ada hati nak charge service tax 10%...sakit ati...

Masy said...

dominos the best! delivery free!

ayanuts said...

stju sesgt..sbb apa kalo order pizza hut delivery dia mmg truk...tapi kalo dominos bgs sbb diorg kalo antar lmbt kita akn dpt pizza free..xyah byr..tp slalu diorg antar ontime..

Tik Tok Tik Tok

Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers
Daisypath Anniversary tickers

Muahahah...Super Hana the writer