Tuesday, June 21, 2011

Magik

Tgk dari depan mcm anak dara jeee
Tapi dari tepi ramai baru ramai tau
"Ohhh bakal mama rupanya"
Ahahaha

Ni ms nak masuk enam bulan la
Skang ni perut dah makin tinggi
Tapi dari belakang still tak nmpak kembang dari tepi

Boleh berlagak anak dara lagi
Tp yg jalan terkengkang tu dah takleh control la kan
Akakaka
Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

9 comments:

Puan Capa said...

kecik je perut ko

Super Nia Hana said...

uikssss kecikk lagi ke???

Mr PenyuBiru said...

Tgk dari depan mcm anak dara jeee

ayat tak bleh blah.... hahaha..

Intan & The Boys said...

sebijik cam kita ngandung dulu. kita lagi teruk kot. sebab badan besar kan, perut tak brape besar...sampaikan jiran pon tak perasan selama ni kita ngendung 9 bulan alih2 je dah ada baby. hahaha.

Masy said...

kire ade pinggang lagi la ni? ecehcehceh hehehe

Super Nia Hana said...

penyu-ko jelessss..ahahahah

intan-hana rasa sebb kita ni size besar tau sma cam awak sebab tu kurang sgt nmpaknya

masy baby- of cozzzz..tapi dari belakang la..shape tak lari lagi.ahahaha

Ayaq said...

Hahaha aku suka komen penyu.

Gambar ni kan..bagi aku sangat seksi. Ehe... :D

ceera said...

dah mengandung ke???
pang diri sendiri sbb dah lama tak masuk sini...

semoga semuanye berjalan lancar insy!!!!!

Super Nia Hana said...

ayaq-ko ngan oenyu sama saja!
cubako imagine penyu pakai tudung.miahahaha\

ceera-haah ceera..watahsi dah nak bersalin po.ekekekeke
tq tq..harap harap gitu lahh..
semoga allah permudahkan segalanya

Tik Tok Tik Tok

Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers
Daisypath Anniversary tickers

Muahahah...Super Hana the writer