Thursday, June 2, 2011

Officially 6 months



Tendangan makin padu nih
Yg ibu baby plak asyik terkejut je
Movement baby watashi and king(baca sekali lagi BABY WATASHI AND KING ye.sentap king bila watashi sebut baby watashi.eheheheh)

Dlm gambar nampak cam tak besar mana pun
Tapi luar gambar wallaaaahhhhhh
Ekekkke

Nak compare dgn office mate pregnant lain mmg leh nmpak perut watashi kecik skit

Tape tape.
Watashi kan super nia hana
Kuat kuat kuat ma...
Bersalin nnt mesti normal tau baby!
Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

6 comments:

nanonano said...

tu dia
seri keibuan dah trpancar..
ekekeke

Intan said...

berseri2 la hana!!! kagum woo..kita pregnant selekeh2. haha.

tak kesah la normal ke, ikut tingkap ke yang penting korang 2-2 selamat dan sehat nanti. tak sabar nak tunggu si kecik tu kuar!!! :)

Super Nia Hana said...

nano-tu pun lepas touch up gambar tu skit skit.ahahaha

intan-kita pun selekeh tau intan.muka tetiba berminyak sgt.mulut over kering.idung over kembang.ahahahahha

shasha said...

Wahhh....bestnya...bila bole jumpa ni??

Adry said...

waaa... nampak sangatla aku dah lamat tak blog walking... update blog sendiri pun satu hal... hahaha... dah lama kahwin la ni... Subhanallah... tahniah bab tak lama lagi bakal jadi ibu!!! Congrats... i'm very happy for you... i mean... both of you!!!

ayanuts said...

comelnya ibu mengandung ni :)

Tik Tok Tik Tok

Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers
Daisypath Anniversary tickers

Muahahah...Super Hana the writer