Thursday, June 30, 2011

Nostalgia pedajal member

Ceritera berlaku zaman uitm
Masa tu saper yg ada handphone bleh masuk lagu kira hebat la kan


Cuba teka sape yg antara yg terhebak tu!?
Wahahaha tidak syak lagi
Watashi lah!ahahah


Watashi ada kesah la kan psl handphone handphone ni masa kt rumah sewa
Kes nk kenakan kawan watashi
Ada dua kes yg buat housemate watashi mmg berbulu angsa abes dgn watashi


KES 1
Watashi rekod suara watashi guna handphone kwn watashi.
Jerit kuat kuat buat suara mcm mengerikan berkata
"MAAAROBBBUUKAAA,SIAPA TUHAN KAMU!!!


Then watashi setkan jadi bunyi alarm tidur kwn watashi
Wahahahaa.boleh bygkan kawan watashi bangun pagi gelabah camner?akakkaka


KES 2
Watashi tukar ring tone lagu kawan watashi.and watashi tau dia nk kuar dgn admire dia and agak baru la declare


Kwn watashi ni mmg kategori hotttt sexy yummy giler la
Dalam pukul berapa tah
Kwn watashi col watashi maki maki
Akakkaka


Bygkanlah,
#dating kat starbuck
#Dress up stylo mylo giler
#Muka pan asia


Tau watashi tukar lagu apa?
Daripada lagu holly valance "kiss kiss mmuah mmuah" tu pada lagu


ASHADUALLAHiLahaiillah waasyhaduanamuhhamadarasullullah,tiada tuhannn selain ALLAH,nabi muhammad pesuruh Allah"
Ahahhahaha.vollume level 10! Okehhh!


Memang agak nakal la la kan
Tapi watashi dah dapat pengajaran terhebat la drpd kelakuan watashi


Situasi ..watashi dlm komuter
Dress up ala ala budak U yg agak stylo la kan uwekkkk


Dengan berlagaknyaaa dgn berbekalkan muka yg agak cute pd masa tu
Betapa ketatnya muka watashi jgn cakap la kan
Sandar di kerusi komuter
Pasang MP3 kuat kuat
Lagu catchy giler and honestly dah xdengar bunyi org berbual pape
Kalo org sebelah kentut tahap saksafon pun sorry beb
Watashi xdengar
Watashi layan lagu mmg watashi dengan dunia watashi jek
Pejam mata angguk angguk kepala skit ikut rentak muzik


Then tetiba rasa mcm adsa org perhatikan watashi
Watashi bukak mata and nampak org depan pandang watashi
pelik.


org yg berdiri pun pandang watashi tak kurang jugak yg senyum senyum
Dlm ati berkata.wahhh terlalu comelkah aku sehingga menarik perhatian umum nihhhh
Tapi dlm pada tu
Watashi check la jugak zip suar jeanskan
Ahahaahhaha manalah tauuuu!


Then watashi sambung balik pejam mata.layan lagu
Lama gak pastu org sebelah watashi cuit
Minah tu sengih smbil wat isyarat telefon
Cepat cepat watashi pause MP3 and amik telefon.
Tp masa tu xsempat angkat and nampak ada belas misscall la
Watashi simpan balik handphone watashi dlm sling bag.


Then minah tu dgn ramah bgtau
"Kejap lagi bunyi balik la tuh,urgent call rasanya"katanya smbil senyum
Watashi angguk and pasang balik earphone kat telinga and cuba browse lagu yg watashi nak dengar


Tetiba....watashi dengar lagu yg buat telinga watashi bernanah giler
Dlm hati maki hamun
"Iiieewww sape la kolot sgt pkai ringtone kolot and igt dia sorang je ada handphone ke nk wat pling kuat"


Minah kt sebelah cuit watashi lg
Dia cakap
"Handphone awak bunyi lagi.angkat lah cepat"


Muka watashi pucat
And dh boleh agak turn watashi kena dgn kwn kwn watashi


Gelabah dinasour watashi korek cari handphone dlm sling bag smpai zsmpat angkat pon
Bila dah dapat capai tepon bunyi lagi
Cecepat watashi angkat and member watashi cakap
"Gotcha!really hope smua org dlm koc komuter boleh joget disebabkan u!ahahahh"
Bengkeekkkk giler ok
Punyalah malu smpai watashi tukar ke koc sebelah


Tak sggup okkkk
Kt setengah jam lg watashi nak smpai ke destinasi watashi
Dlm kepala watashi terngiang ngiang lagu ringtone kawan watashi tukar tu


"AKU SUKA SINGKONG KAU SOKA KEJU ahhhh ooooohhH"
Aku suka jaiponggg kau suka disco aaahhhh ohhhh"


Hohoho
Lps kejadian tu sebulan gak la xnaik komuter nk pegi KL


#sesape yg nak tau lagu ringtone watashi..bley layan VC ni.gelak skit skit cukup Okeh!



Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

15 comments:

zonaku said...

HAHAHAHHAHAAAAAAA.... gelak besar okeh baca ni......



tapi nk sebut jugak.. 'serve u right!'''hahahahahahhaaaaaaaaa

Super Nia Hana said...

Sampe hati zona
Tp mmg pas tu watashi taubat taknak dajalkan member dah
Wahahahha

Mr PenyuBiru said...

izinkan aku gelak besar jugak. HAHAHAHA.. ambik ubat..tu la suka kenakan orang sangat...ok sambung gelak lg HAHAHAHA...

Super Nia Hana said...

Ye lah yelah
Dah insafff nihhh

shasha said...

Hahahahhaha...bila bole buat kat king pulak??

Super Nia Hana said...

tggu pas bersalin
kang king emo jenuh hana nk memujuk
ahahaha

Puan Capa said...

hahahahahaha!itulah...nasib baik dia tak buat teruk2 kat ko

Super Nia Hana said...

bagiw atahsi dh cukup teruk tu capa..
miahahah

Masy said...

HAHAHAAHAHHAHAHHAHAAAHAHAHHHAHAHAA gelak goling2 sampai gerabak ke 11

Super Nia Hana said...

amboiiii...nk gelak guling tuu
kalah pilem hindi
kikiki

Enchaoz said...

hahahaha tp mmg lagu neh best kot!! nk best lagi, lagu hetty koes endang cintaku sedalam lautan pasifik keh keh keh

Super Nia Hana said...

ecah
ahahahaha..mmg best tapi tapitapiii
kalo layan sensorang best laaa\ahahah

Intan and The Boys said...

TU DIAAAA!!!!
satu koc ok!!!


hahahahhaa....

Super Nia Hana said...

sampai skang hana malu ok! ahahha

Blogger said...

Trying to find the Ultimate Dating Site? Create an account and find your perfect match.

Tik Tok Tik Tok

Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers
Daisypath Anniversary tickers

Muahahah...Super Hana the writer