Friday, October 20, 2017

Video Sambutan HAri Merdeka arissa adra kt LC

beria mek adra pegang mic.tp nyanyi tetap ke laut .ahahhaha

Tuesday, September 26, 2017

LELONG TUPPERWARE/CLEARANVE

Jom jom jom jom
Tolong hakak clearkan stok Tupperware

Harga dari rm3. 00 to rm30sahaja.

Yg mahal daripada tu kita simpan dan sandarkan mepada kenangan dulu 😜😘

Klik sini to join

https://chat.whatsapp.com/03bxltRZ7T6KPVBoKbJ2FK

Kalau nak taanya apa apa wasaap akk
Www.wasap.my/60132896050

Monday, August 14, 2017

Tupperware Brands KAtalog Aug-Sept 2017 -


www.wasap.my/60132896050 kalau nak order ya
thank you 













































Thursday, August 10, 2017

TURBO CHOPPER KOPEK KULIT BAWANG PUN BOLEH


haiii semuaaaaaa...
turbo chopperrr  sapa yg tak kenalllllll??
tarik tarik terus tercencangggg okk,,

ni watashi nak ajar cara baru kopek kulit bawang putih ahahahha

ni dasar ibu nak cepat la kan

-cuci bersih bawang putih
-tarik picu 2 kali.
-buka penutup dan keluarkan semua kulit bawang putih
- tutup kembali penutup bersama lada hitam dan tarik picu 6-7 kali
-bawang putih dan lada hitam siap dicincang sempurna
nak dapatkan satu?
jom wassap hakak


Wednesday, July 19, 2017

Kutu Periuk Tupperware Inspire Casserole 3.7L & Sauce Pan 2L





Kutu Periuk Tupperware Inspire Casserole 3.7L & Sauce Pan  2L
(exclude Postage)- start End of July
1.Jul- SITI
2.Aug- Ana (Kak Long)
3.Sep-Nurul AS
4.Oct- Zarina Meooww
5.Nov cikgu siti
6.Dec
7.Jan 18
8.Feb 18

 Assalamualaikum πŸ™‹πŸΌ

Semua, ada tak kt sini yang tgh cari periuk yg kualiti superb?
periuk ni super special sebab memasak tak perlukan air atau minyak 😱

saya nak buka kutu harga mampu milik so ada sesapa berminat boleh masukkan nama ya.
dapat 2periuk lagi.very unusual Tupperware nak buat kombo promosi camni ok 😍                       

 Inspire Essential Set

Casserole n saucepan
πŸ’πŸ’πŸ’πŸ’πŸ’πŸ’πŸ’πŸ’πŸ’
🍡 masak makanan berkuah
🦈 bakar ikan dgn pantas
πŸ₯˜ masak sambal dan rendang tanpa kacau, tak hangit
 πŸ”©di perbuat daripada besi tahan karat 100%
πŸ”₯ menyerap haba dgn cepat
πŸ•³ tutup yg berkaca dapat mengekalkan  nutrian  dalam makanan
🌾 tanak/masak nasi tak berkerak
πŸ€πŸ—πŸ™deep fry pun blh, masak cepat, ayam sotong udang sedap rangup tak terkata

Tik Tok Tik Tok

Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers
Daisypath Anniversary tickers

Muahahah...Super Hana the writer