Tuesday, November 29, 2016

tahun depan

 adra plak masuk kinder garden





arissa pun besar mcm anak dara dah
adra alahai anak.jaga diri

Monday, November 28, 2016

Alfatihah Mohar aka Hafiz Rahman

26th Nov 2016
Mohar aka Hafiz Rahman, husband kepada kawan baik watashi lyn passed away

sedih tatau nak cakap.satu hari speechless.
cod barang tupperware pun watashi still tak byk cakap

byk kenagan
still teringat masa 1st day lynn kenalkan watashi dan Suzie pada mohar ms zaman study Uitm
ms tu watashi tak suka dia
sbb rasa tak sesuai dgn lyn
my  friend deserve better man

tp lepas tgk mohar bersungguh sungguh amik hati lyn
lembut bicara dia
dan watashi dapat rasakan ini jodoh dorang..dan berakhir ke jinjang pelamin

tapi tak sangka jodoh mautmemisahkan mohar dan lyn
mohar sakit,dalam tempoh sakin lyn byk berkorban,
terlalu byk ..

sampai la saat saat akhir mohar.

taksangka..dalam tempoh watashi rasa watashi sgt kuat menyokong lyn
watashi jadi sgt lemah masa menerima kematian mohar
hilang kata semanagat utk  lyn.
huhuhhuh.kawan yg teruk.

next day..ada sikit semangat
buat delivery roses utk lyn di kota bharu
nasib baik ada etty..etty ziarah lyn di sana
omg.apa tujuan tulis ni?




Wednesday, November 16, 2016

TUPPERWARE ORI MURAH-NOV PROMO wassap kalau nak order -0132896050

gigih kau nak scan bagaii

ok,,harga tulisan merah tu harga hana boleh bagi ye.

apa tunggu lagi moh cuci mata sambil berbelanja dgn saya eheehhee























camna?dh ada berkenan dalam hati tak?
moh pm akak
0132896050

Friday, October 14, 2016

tupperware Oct promo you all!!

assalamualaikum semua,
wahh tenggelam timbul jual baju
tenggeleam timbul jual shaklee

kali ni timbul jual tupperware pulaaa
ahahhahaha.jgnr risau tiada unsur paksaaan
kalo ada rejeki hana ,adalah yee
kalo ada sapa minta wassap 0132896050
tunjuk le sekali gambo,
kaloidak guane hana nak tau kan.

cod area mutiara damansara,kota damansara bandr sri damansara, sungai buloh






Rm150

Normal price rm180

People rm180 with 4unit mini pour

Rm49
Harga asal rm59

1.5litre






Snack and stack 2.4 litre (6bekas)
Free gift 6bekas 1.1litre

Rm175 (normal price 219.90)

Besar bekas ni

Garlic and all keeper. 3litre+5.5litre

Rm105 (normal price 165.80)

Yg sebelah tu.. mash it!
Smasher terbaik ok
Pwp rm14.90 (normal price 35.00)

Thursday, August 4, 2016

Baju kurung floral (ais)

baju kurung floral
material diandra
bahu 15.5,dada 40,punggung 42
(muat utk s,m,l)
rm80 free pos

to order wassap 0132896050
Hakak Hana

Tik Tok Tik Tok

Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers
Daisypath Anniversary tickers

Muahahah...Super Hana the writer