Friday, November 28, 2014

Baju santek-rm 28. beli 2pcs Free Postage

Korang!
promo skit 
baju ni kalo dipakai dgn skirt mmg cun sgt okeyh

RM 28.
BUY ANY 2PCS Free Postage

LENGTH: 76CM
BUST: 36CM
SHOULDER: 36CM
SLEEVE: 56CM
ARM HOLE: 38CM
SIZE: FREE SIZE, FITS UP TO M
MATERIAL: COTTON







kalo berminat wassap ke 0132896050 utk check availbility ya

Thursday, November 27, 2014

Kelebihan suami kaki game di smartphone-COC TC LC bagai

ok.bukannya hana tatau.ramai juga tau dan mengalami suami yg kaki game bukan.

banyak kategori tahap kronik main game ni.
ada masa terluang je dia main
ada 24jan dia main
ada yg asal trafil light merahje dia main.

tapi korang tatau apa kelebihan suami yg gila main game ni...siyess korang kena tau..meh hana listkan

1. suami lebih penyabar
apa?tak caya?cer korang test tengok.ms nak bersiap kuar gi memana.spendkan masa korang dgn berscrub badan dlm bilik air..syamnpu rambut korang. siyess dorang boleh tggu.korang boleh shopping barang dapur sejam lebih pun xpe.suami boleh tunggu.sebab suami ditemani oleh kawan baik dorang.game tu la

2. suami boleh hilangkan stress.
kita paham suami kita balik keja penat.so dorang habiskan masa dengan game tu untuk release kan tension dorang. so pendek kata dornag lebih selesa menyahkan toksinkan stress mereka dengan game

3. suami lebih suka berada dirumah
yelah kalo dah main game tu dorang perlukan sofa yg selesa.katil yg empuk.dorang nak kuak lentang ke nak renang beirama lenguh main 24 jam pun tadehal okeyh!

see..dah nmpak kelebihan lelaki kaki game nih??

ok..as isteri..suami. sila baca pula apa impact kepada isteri dan anak anak bila anda adalah kaki game .

1.isteri dan anak anak terabai
suami, kita masing masing kerja, kita masing masing penat. anak anak bila kita amik di taska. niat mereka hanya utk luangkan masa dengan kita. bermain dengan kita. zahirkan rasa kerinduan pada kita. tapi suami.. apa yg kalian dah lakukan?kalian biarkan anak kecil ini mencipta imaginasinya sendiri dengan televisyen.. kalian biarkan mereka bermain dengan mainan yg telah lama mereka mainkan. mereka inginkan berkomunikasi dengan anda suamiku,..
isteri?cuba perhatikan isterimu wahai suami. usai menjejak lantai rumah..ke mana dia pergi. kedapur untuk siapkan makam malam kamu dan anak anak.sejurus terus dia melakukan segala rutin yg sering kamu katakan yang sang isteri terlalu sibuk hingga tak ada masa utk anak anakmu. perhatikan diri kamu wahai suami. apa yg telah kamu lakukan setelah makan malam. kamu dengan dunia kamu.

2. hilangkan stress kamu? tapi alirkan stress kamu pada anak kecil dan isteri kamu
tidakpercaya bukan?
ini hakikatnya., disaat kamu menyatakan permainan game ini hanya untuk hilangkan stress kamu.kamu semakin lama semakin ghairah mekuangkan masa dengan dia. pagi.petang, siang malam. kamu seronok berada bersama dia. ketika keseronakkan kamu diganggu dengan pertanyaan dari mulut anak kecil kamu... di skiti dengan permintaan pertolongan dari isteri kamu. gelodak baran kamu meletus. baran kamu meliar.anak kecil yang tak berdosa menjadi mangsa. isteri yang rasa hati dipendam semakin parah.
ketahuila kamu wahai suami. disaat isteri cuba menegur utk kali pertama..acapkali hatinya terluka dengan perbuatan kamu.dgn kekasaran kamu.bayangkan jika dia menegur utk kali ke dua ketiga..ke empat dan akhirnya kamu baru tersedar yg kamu telah saja kehilangan hati sang isteri dan anak anak comel kamu

3. Ruang komunikasi TERHAD atau HILANG
kamu lebih selesa berbicara dgn teman teman maya kamu bukan?orang disebelah kamu.di depan kamu hanya menyakitkan hati.merimaskan. bingitkan telinga,
jangan salahkan kami jika kami melarikan diri.jgn salahkan kami jika kami hilang kata bicara utk kamu.

last but not least. semogabahagia dengan game kamu.

biarkan kami cari kebahagiaan kami sendiri

yg ikhlas,
KAMI

oh.. mulai hari ini tak perlu igt apa apa tarikh penting kami'
hiduplah kamu dengan dunia kamu

Sunday, November 16, 2014

Tah bila lagi

Nak pakai mask ni
Beli awal taun aritu ms guardian buat sale gila gila

Pakai jap je terpwkik melolong arissa kombo airmata adra

Korang mmg perasan ibu korang dah cun sesangat kan?



Sent from Samsung Mobile

Monday, October 27, 2014

Nota bicara


Kadang kadang rasa serba salah.
Bila org yg rapat dengan kita . tunjukkan concern pd kita kesihatan kita sdangkan dia nak promote
Sesuatu paa kita,
Ok watashi actually pun tak kisah
Sebab sesungguhnya rezeki Allah taala ni Maha luas.

Tapi.kena la give and take juga kan.
As a  seller kita pun kena paham dalam urus niaga jual beli tak semestinya semua barang yg kita tawarkan pada pengguna akan diterima bulat bulat

Mcm watashi sendiri wat part time jual baju dropship.jual tudung bagai
Ada je yg Tanya memacam.minta kurang harga sampai ke harga kos
End up dah almost nak close deal (Wahh mcm la ko berniaga berjuta wastahi-ahahahah )
Buyer cakap xnak la hape la.

Positif.yakin itu bukan rezeki kita.watashi ok je,
Still usaha utk cari rezeki lebih walaupun terpaksa merangkak bagai.

Mcm kes watashi ni plak.
Kwn.so called kawan baik watashi offer psl produk kesihatan
Cara approach mmg terbaik.amik berat bagai smpai rasa mcm terharunya dapat kawan mcm ni
End up tetiba nak bawak kawan datang rumah
Bg ceramah utk product lebih 4ribu ringgit

Konsep watashi sangat mudah.
Ukur baju di badan sendiri
Seriously.watashi tahu kesihatan amat penting utk kita,
Tapi watashi and king bukannya smpai ke tahap level yg ada power of spend tahap mcm tu
Yes.maybe boleh guna card credit or bayar installment rm490sebulan
Tapi watashi stil rasa tak mampu.

Sila la jangan musuhi watashi
Kita kan kawan,byk susah senang kita kongsi sama satu masa dulu
Jgnla sebab ni wat kita jadi orang asing ok?

Sepatutnya kamu sebagai kawan rapat kamu lebih memahami situasi watashi

Sequin Tops-RM38.murah je

Make sure korang pakai baju kat dalam ok
jangan la nak daring sangat.ahaksss






PM/Wassap hana kalo minat K
0132896050


:jualan hebak, jacket,murah,sequin,glitter

Wednesday, October 15, 2014

My 1st cookies with my daughter

Salah satu to do list watashi dalam hidup.
Setelah setiap tahun penuh cabaran dan pancaroba
Eheheh

Ikutkan nak wat biskut yg boleh tekap tekap tu
Tp manalah ada oven
Micro wave plak mana leh bkr biskut
Alahaii

Wat je la apa yg boleh kensss.
To be honest mmg boleh harap dah arissa ni walaupun baru msk 3 tahun 
Setiap anak ni rajin.suka mencuba

Depand pd kita nak guide dorang.sabo laa kalo menda tu tumpah ke sepah ke.Sabo kata kunci sabooo

Pasnih kita tunggu adra plak camne.



Friday, September 19, 2014

Skirt Murah / denim skirt RM38 include postage













wassap hana kalo berminat 0132896050
watashi pun kena check stockgak kt supplier
makaseyyy

Friday, September 12, 2014

Floral Pants-Seluar Bunga MUrah Cantek2

Assalamualaikum Semua
ok kali ni watashi nak promote seluar corak munga and abstrack plak ye
ni suar dewasa

FREE SIZE.
sila la ukur kt diri sendri dulu Place ur order now !!
Kalo berminat boleh wassap hana 0132896050 or zarinamas@gmail com

HARGA RM 38 (include postage)

Ukuran :
LENGTH: 94CM
WAIST: 66CM-79CM (STRETCHABLE)
SIZE: FREE SIZE
MATERIAL: COTTON

Hot stuff.sebelum kehabisan stok.
semua stok pada supplier so hana akan sentiasa check stok.
no worries.demimu
















Monday, September 8, 2014

Happy birthday arissa and adra










 











 

 sekejapan saja kan
anak dah membesar
ekekekeke

adra 1st year on July 1st
arissa on 7th Sept

Small celebration pukoi habis org kedah cakap
jimat masa dan kek.ekekke-macam la korang mkn kek sgt kan
ekeekeek

so anak anak.
semoga berjaya dunia akhirat.
ibu doakan yg terbaik terindah utk kamu berdua selalu
aminn..

ok moh layan gambo and video 
tgk muka adra
abg ilman yg sporting.kalo takde ilman mmg the girls tak tiup le

happy birthdayy to youuuu


tiuppp tiupp


padammm...muka adra lagi sekali ahahhaha

potong cake dgn susah payah daddy kontrol tangan
the cake from kak ifa coklat manis

video









Tik Tok Tik Tok

Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers
Daisypath Anniversary tickers

Muahahah...Super Hana the writer