Tuesday, May 31, 2011

Kuota Salih Yaacob dan Cukup.Tahniahhh!!

kecoh org ceirta pasal Abg jem kita nih.
yolah..kawen 4 ok!!!
salute la...

actually watahsi salute bukan kebestan dia kawen pat tu
tapi watassi rasa salute pada wives SY yang memberikan restu
especially pada 1st wife.

kalo korang korang buley ke????
ngeh ngeh ngeh ngeh..

org cakap kalo nak kawen empat ni kena ada kemampuan
dari segi material,ilmu dan keadilan sama rata.

dan honestly watashi rasa yg SY ni memenuhi semua kriteria yg kt atas cuma tak tahu byk mana
kalo tak takkan semua wives setuju and suka right?

oh...rata-rata kalo kita baca komen psl SY kawen pat ni dorang tuduh gatal la hape la..
pelik watahsi..HELLOooo~org tu kawen empat bukan LIMA.takde mutaah pun
ok pe dia kawen,dah HALAL pun..sukahatik dia la wife dia muda kape.
jodoh semua tangan tuhan.Tuhan dah tentukan qada dan qadar dia gitu.

pesal korang yg ngutuk tu tak emo org yg asyik blom kawen and bercinta tp over tahap org dah empat taun kawen?tau tak salah satu nikmat berkahwin ni dapat hindari dari fitnah and maksiat berterusan?

ni asyik pikir nikmat lain jek.heh...
ok..entry ni tak bermakna watashi setuju utk menerima madu ok
tampa kang.eheheheh

4 comments:

Enchaoz said...

tepat sekalih!!

Muhaimin said...

Kuota saya masih ada! ;p.

Super Nia Hana said...

ecah-kannnn??????

adeck- ko nak teep kotakkan ko tak?eheheeh

Super Nia Hana said...

ecah-kannnn??????

adeck- ko nak teep kotakkan ko tak?eheheeh

Tik Tok Tik Tok

Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers
Daisypath Anniversary tickers

Muahahah...Super Hana the writer