Monday, May 2, 2011

Jom penyet ayammm :)

Hooolaaa
Ini adalah n3 org yg baru dpt menikmati ayam penyet
Padahal dh berkurun ko org mkn
Watashi bru nk cuba ok!

Warung ayam penyet ni watashi pegi ms sopping baju di curve tu ha

First time watashi mkn grilled ayam penyet
Mmg terbaik la

Second time watashi mkn yg grg biasa pnya.so so la kan
Sebab emo dpt tempe and tauhu lama.wekkkk

King as usual dia takkan amik ayam punya.dia musti amik ala ala seafood gitu
Mcm kali ni dia amik udang petai
Ekekeke indah khabar dr katalog

Apapun bg food yg kitaorg mkn ms weekend and weekday jauh beza ok!

Food ms weekend lebih terjaga kualitinya and staff pun nmpak ada kualiti nk kerja.

Lain plak pd hari kerja
Watashi dpt tempe masam
Tauhu goreng berbau
Staff plak sembang kuat kuat di kaunter bergelak ketawa
Dah la dorang asyik playback video clip lagu indon kan?

Maybe hiburan tu dh cukup membosankan pekeja kt situ and memasing pasang lagu mp3 dr handphone memasing kuat pnya
Yg rnb,yang leleh yg hip hop bagai
Pening dowh nk dengar mana satu
Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

6 comments:

shasha said...

Kenapa hana tak komplen je??tu la salah satu sbb knp sha tak suka mkn kat restoran dorang ni..service lousy...

Masy said...

air tu nmpk sedap. wuwuwuuwu

Mr PenyuBiru said...

aku tak pernah cuba & tak teringin pun nak cuba. tak tau naper. mungkin sebab namanya kut. :D

Muhaimin said...

Kalau tak silap nih makanan wong jowo kan?

p/s: Kandungan macam mana? semua ok?

Super Nia Hana said...

sha-tak daya nk komensbb masa tu dh agak kelembikan..ahahaha

masy-mmg sedapppp wooo

penyu-ko bygkan ayam tu kena penyek kappe.ahaksss

muhaimin-takkk..kt the curve tuh..
baby ok..perut pun makin membesar bak johan...anak ko!!!comeyyy!!!

Blogger said...

FreedomPop is the first ABSOLUTELY FREE mobile communications provider.

Voice, text & data plans always start at £0.00/month (100% FREE).

Tik Tok Tik Tok

Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers
Daisypath Anniversary tickers

Muahahah...Super Hana the writer