Thursday, May 26, 2011

Birthday Shout for My King!




ok...6 May 2011 genap usia en somi saya masuk angka baru alalalalalalla~~~ *asyik claimed muda jek..panas ati watashi.ahahhaa..

rasanya tak ada apa yg watashi inginkan dari King lagi..

Cuma watahsi agar King;
-sihat tubuh badan.
-sentiasa jadi anak yang baik utk mama /papa & ayah /ummi
-daddy yang bertanggung jawab and penuh kasih syg utk jr's nnt(korang nampak tak ada S belakang Junior?ahahaha)
-suami/kekasih/kawan baik yang mithali utk watashi smpai beruban janggut and luruh gigi arnab King yg comey itu.ahahahaahah

so sambutan kali pertama sebagai suami isteri musti ada yg kelainan skit kan.
rasa gelabah semacam sebab semua menda terbatas nk arrange hape pun.

paling tak bestnya takleh nak wat surprise macam dulu sebab kemana pun asyik berdua
so the best thing is watashi bagi kata dua

NAK HADIAH A KE NAK HADIAH B
miahahahah..senang ko..takyah fening kepala
tapi..dlm katanya takleh nk wat surprise pun..
sempat gak wat online delivery cake dgn rose kat pejabat king.

mihahahhahahaha....
tq www.love.com.my

memang watashi guna service dorang ni sejak kenal king .
centa jarak jauh dulu maaaa,....

tapi skang dah dekat dah.
Alhamdulilahhh..
tak lama lagi dah mula bertiga.\
King bukan main tak sabar lagi dgn junior kami nih
hehari berbual dgn baby

3 kali scan ,3kali baby tak nak cooperate bgtau kitaorang BOY KE GIRL
eksyen ekkk

5 comments:

zonaku said...

selamat ulang tahun yer King....

moga sentiasa hidup dalam keberkatan dari Ilahi. juga moga sentiasa berbahagia.

baby pemalu....asal sihat & sempurna tubuh badan sudahla kan.....

shasha said...

Wah...omedeto daddy king!!!

Super Nia Hana said...

zonaku
yeeee zonaa...malu sgt dia...doc nk scan je terus tunjuk bontot smpai ke sudah.ehehehehe

sha-tq sha!!ahakss

Mr PenyuBiru said...

err..ak berminat nak tahu apa hadiah A dan hadiah B tu yer.hehe..

Masy said...

epy blated bday king confectionery! hehehehe

Tik Tok Tik Tok

Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers
Daisypath Anniversary tickers

Muahahah...Super Hana the writer