Wednesday, December 2, 2009

Menjogging di Raya Kedua

::separa mamai::

pepagi lg..King dah kejutkan watashi utk pegi jogging
wah! raya kedua ok

apekahhhhh....!!!!
wisau jugak la kan..
tetiba kami berdua je melayu yg takde semangat aidil adha.
ahahahahhaha..

tp sangkaan watashi meleset.
byk je makcik2 bertudung cam watashi jogging..
siap bawa satu family lg..
::penah nampak org jogging sambil pegang tgn?King penah wat::
ahahahaha

as usual mamat ini adalah punctual
(which is watashi sgt soka!)

asal jogging jek..
musti watashi terlewat sampai beberapa belas minit
apakan daya kann..
watashi nak kuar kena wat breakfast dulu.
basuh pinggan bagai
ha....mana nak cari dak pompuan cani ??
ada ke?tade tau..watashi je tggal..
uweeeeekkkk..muntah pelangi.ahahahha

so pegi la...kami berjogging2 siput dlm 4 pusingan kt taman jublee..
as usual,kalo dah balik kampung jek..
musti kami akan bercerita psl sekolah lama
gurau2 kasar yg dish!dish! dish!
kababommm!!!

dan part paling best sekali WAJIBAL QuNNAH lalu kt batu2 reflexsologi tu arr...
muahahahha..
King mmgnya dah sakit sakit kaki since balik dari UK
sooo...bila dia lalu..
dah mcm bebudak baru belajar tatih
which is watashi rasa sgt kelakar
::pakcik yg dah lama sakit kaki::

dan dia agak malang mempunya GF yg berhati KIJAM
watashi dengan sengajanya mengapi2kan dia and tarik tgn dia utk jalan lelaju..
muahhahaha
apalagi...terbongkok2 King tahan sakit


watashi dengan keadaan bercekak pinggang dan gelak kt hujung sana ..
bila dah agak puas gelak and nengok muka king dh start merah tuh..
cecepat la pujuk kann...pujuk gi breakfast!!!

breakfast plak dgn roti canai

BULEY...???

lepas hilang kalori sket
tambah plak kalori BYK SKEt..

tp tkpe..kalo watashi bertambah tembam,
King akan dipersalahkan sepenuh jiwa raganya..
kedai mamak tu nama Mohabatein wa cakap lu..
sib baik sape nak mkn kt kedai situ takyah joget2 or guling2 kt lereng bukit
ahaksss

sebelah kedai mamak tu '
ada pasar pagi..
so ajakla the king jenjalan kt situ..

watashi sedang berkira2 nk beli sport shoe utk jenjalan
mmg cipan arrr diorang nih
kasut lelawa takde jek size watashi
apa susah sgt ke size 40neh??
pang kanggg..!!

nak taknak beli gak yg size 39..agak ketat..
tp sbb nak jugak yg tahap dewa..
beli la jugak...


::ini yg akan berlaku pd kasut korang kalo BF korang seorang designer::


9 comments:

deadgorgeouszaza said...

bercanda di taman nampak...
hehehe.

best kan bercinta ni?
rasa syiokkk je.

puterikurekure said...

harap maklum. post komen di atas adalah saya yang hina ini. hehe~

Mr PenyuBiru said...

tertiba aku rasa nak ajak wife aku jogging plak pepagi besok.hehe

shasha said...

wahhh...lepas ni hana chan kurus laa ek...heheheheh

Hisham said...

berjogging berpasangan lmbt penat tau x...hehe..tp xper,kalo u pnt abg u ade dukungkan...hua3

JMR said...

wahaha..jog berpegangan tangan..camne la nak jog tu..hangat bercinta ni erk..:-0

Super HaNa said...

intan
ahahaha..cute je intan ni .bley plak tersalah

penyu
ko ajak la...ko dukung wife ko sambiljogg

shasha
ahahahaha..kurus sket..mkn byk la kan..
tgh memotivasikan sendiri

hisham
ahahha..watashi gurau jekkk..manade camtuhhh...betul pakkkk

JMR
maklumlah..masih baru..uwekkkk
ahahaha.nnt watashi tkar link k

Lifesaver said...

nape mr KE kejut aku jogging atas katil je???hehhee

Super Nia said...

hahahahah..KOOOOOOOOO
jahattt!!!!

Tik Tok Tik Tok

Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers
Daisypath Anniversary tickers

Muahahah...Super Hana the writer