Tuesday, December 29, 2009

Ada tak Cikgu,Polis,Security Kat Sini???



watashi nak tanya beberapa soalan la....:-

1. budak yg pakai baju sekolah tak boleh masuk dalam cinema kan?
2. budak berpakaian sekolah tak boleh masuk tempat yg ada game-game kan..
3. budak yg berpakaian sekolah kalo nampak lepak semacam nnt musti dorang akan soal siasat utk make sure ponteng sekolah ke tak kan?

okeh..itu kalo budak sekolah bebetul..and pakai baju sekolah waktu habis sekolah...

macam kes watashi plak..sesuka hati nak pakai baju sekolah...adakah boleh watashi pakai baju sekolah dan masuk ke tempat yg watashi senaraikan kt atas??

kalo korang kata buleh, sila tinggalkan nama penuh korang.jawatan korang utk watashi jual nama korang bila kena soal nnt ok!

nervous sebab dah tak lamalagi hari itu akan menjelma....
\(~o~)/ Wo Hen Siang Ta lorr

7 comments:

Lifesaver said...

fuh!nasib baik aku bukan cikgu ke polis ke..

puterikurekure said...

hehehe~
hana...hana...
macam2 la kamu ni.

Super Nia Hana said...

lifesaver
ko apa ekk???

intan
watashi takott oooo

~ mizzAmy ~ said...

apakah watashi?? nervous kenapa nih?

Ayaq masak said...

Ha, bila dah sampai hari itu, jgn lupa bawak jumpa aku. aku nak bagi cop mohor besaq2 kat dahi King! haha.

Super Nia Hana said...

amy
nervous ooooo..kang pakai comey2 kena soal siasat dek polis

ayaq
hoihhhh..apa jenis cop ko nak kasiii??
tabley sentuh satu bulu pun

jap..kt dahi ada bulu ke arr?
ahahahha

Lifesaver said...

aku ultraman.............taro!buzz!buzz!buzz!

Tik Tok Tik Tok

Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers
Daisypath Anniversary tickers

Muahahah...Super Hana the writer