Thursday, December 10, 2009

Byk Soalan ,Satu JAwapan

"kenapa pilih King?"
ayahanda watashi,Zack pernah bertanya lepas king datang umah.

"bukan dulu kak hana mencik ke dgn abg king?nape skang tetiba lak ekk..ahakss"
hitomi pernah perli watashi baikk punya...

"ko biar betul dgn King!"
kawan lama watashi pernah terkejut khinzir

"nape ko suka dia?"
akak kt tempat keja watashi lontarkan soalan yg mencekik liur watashi.

mcm watashi pernah bgtau dulu aa..
watasi takde jawapan kerana apa watashi suka kt mamat underground neh
-kutuk lebey nampakkk..ahahaha


korang pernah dengar lagu singkong dan keju kan??
ha..watashi dgn king secara luaran camtu la...

"aku suka kingkong..ko suka chimpazee.." awww....

ahahahaha tadelah..!

maksudnya..watashi dengan king secara luaran tabley ngam ok..mcm beza sesangat la

contoh...?

Jalan-jalan
watashi jenis suka jalan laju2..(macam ada anuar zen depan) dan king berjalan plak hazab punya lambat (mcm ada anuar zain gak kt depan) LOL

Ekpressi Diri (ha..amik ko..)
watashi kalo excited leh nampak bintang2 pelangi2..dan leh tau watashi happy.
King?? -"oh..yeke..." senyum-senyum simpul
..hmm skang baru watashi rasa mcm nak check gigi dia...cukup takkk..kui kui kui

Memujuk
watashi- wahh..giler ko.. ko lah intan payung baiduri baldu biru permata hati den ..dadoi dadoi..guano mek nak buek mu dok majok2 gini..burok bebeno..ahahahahah..amik..semua bahasa watashi campo..
King- "jgn arr camnehh.." pause.."yela..watlahh..apa yg u nak wat" hoh! bebetul masculine BF watashi.

pakaian
watashi- kena anggun2,maybe terikut dengan kerja watashi yg memerlukan kasut tumit tinggi
king- sneakers, baju t-shirt yg tah hape2 corak yg kenkadang watashi terteleng2 kepala. "rare dear rare!"

ni baru sket nehhh..byk lagi (sedangkan tabley pk hape dahh)

ehh...apa motif entry neh?

ahahahahahahha...!!!

AMPUNNNN TuankUuuu...!!!



6 comments:

nursarah87 said...

kekal anggun..=)

shasha said...

we complete each other...tuh je la yg sebenarnya...kan kan???

puterikurekure said...

betul kata sha. cam kite ngan en alang pon, memang completely berbeza. hehehe.

ye la kan, kalau dah 2-2 panas baran, apa kes? mau tunggang terbalik umah tu.

~ mizzAmy ~ said...

bagus lah kalau banyak perbezaan. it's complete each other. cam amy plak, wan banyak persamaan dengan amy. boleh jadi bestfren. for soulmate, tak tahu lah cemana...

Lifesaver said...

cinta tak perlu persamaan tapi perlu kepercayaan dan kesetiaan...wokey??????



perghhhhh!skali aku bermadah

Redbloodsnow said...

amboii..sume soklan bonus dorg tanye ek..hehe. cinta x memerlukan sebab kan yang

klo zie kan..kompom xde jawapan gak yg zie bagi..huhu :P

Tik Tok Tik Tok

Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers
Daisypath Anniversary tickers

Muahahah...Super Hana the writer