Thursday, December 31, 2009

Maaf..


watashi adalah manusia yg biasa

watashi ada banyak kelemahan

jadi watashi tak mampu untuk memuaskan hati semua pihak


watashi tak suka nak tonjolkan apa kelebihan watashi
watashi juga tak pernah nak sembunyikan kelemahan watashi

sebab watashi tahu,setiap kelebihan dan kelemahan watashi adalah untuk mengimbangi
hidup watashi yang serba sederhana

watashi bukannya nak layanan istimewa
memadai jika kamu boleh mejaga ayat-ayat kamu
supayat tidak TERLALU menyakiti hati watashi

-waatshi benci bila terasa dipergunakan.faham..?


oh..selamat tahun baru korang
jgn putus asa memana azam korang yang 2009 tak tercapai
Allah tak suka orang yg putus asa
:)

semalam..
jam mencecah 2am baru watashi sampai rumah.kerja ma..
hari ni..jadual waatshi?

-Ground activity(bazaar ...dot dot dot)
-shooting filem-ada remy ishak,maya karin dgn sape lg tah?
-cabutan bertuah utk pemegang tiket-hadiah utama?TV plasma.
heharap yg dapat tuh tak naik motor
-live broadcast dengan RTM sampai jam2am (agak2 waatshi nak sampai umah pukul berapa?)
-hmm kena cari sorang PA tak rasmi utk watashi neh..

-lately..
ruang untuk berkomunikasi dgn King adalah sgt limited.
harap2 lepas new year ni ada ruang utk kami untuk berbual (dlm telefon pun tape)
masing-masing bz.uhuhu..

4 comments:

shasha said...

akemashite omedeto hana chan!

Ayaq masak said...

kirim salam sama remy ishak...oh abang adam..hahahhaa.

oshougatsu omedetou!

hisham said...

sala. watashi..i wish moge ape2uh i hajatkn akak terlaksana aminnnn...

Lifesaver said...

aku tka suka remy ishak..kalo amitha bachan...i like!!!hahaha

Tik Tok Tik Tok

Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers
Daisypath Anniversary tickers

Muahahah...Super Hana the writer