Thursday, December 10, 2009

pantang larang?? 30patah perkataan- ceaaaaaa kunun...



orang tua-tua cakap..

kalau kita bagi pakaian,kain kt pasangan kita (yg tak kawen lg la)
hubungan tu TAK KEKAL LAMA

betul ke?

korang setuju tak?
atau...
skang ni korang rasa pantang larang tu dah tabley pakai dalam
dunia akhir zaman nih
-tetiba ada statement insaf disitu
ahahahah


14 comments:

shasha said...

errr...relevan lagi ke zaman skang nih?? hihihi...

Super Nia Hana said...

tu arr...relevan ke sha??
ahahahah

puterikurekure said...

ntahla hana. tak tau apa kaitan kain dan pendek jodoh.

huhuhu.

Lifesaver said...

insyaAllah tak de apa2..ko jgn pikiaq benda lain...yg penting DOA kekal ke akhir hayat~


perghhhh...komen aku hari ni penuh pengisian

Super Nia Hana said...

intan
pengalaman mengajar ohhhh..ehehehe..geli plak dgn ayat sendiri

lifesaver
watashi selalu doa pe...
cuma risau woooo....

puterikurekure said...

hana,

http://www.youtube.com/watch?v=GqfHkjyC8aM

url youtube...

Super Nia Hana said...

intan
eheheeh...
watashi tabley tgk dalm utube
kena block

eazy said...

i rase takde kaitan la
da byk baju bagi kat atif
my mom pun byk bagi kat my dad :)
hihi

Super Nia Hana said...

eazy
wah...yeke..
kan bagus gittew kannn
saja je watashi rasa mcm nk tau ma..
tq eazy

~ mizzAmy ~ said...

hehehe... dah lama tak dengar benda2 camni. amy rasa, dah tak relevan dah kot.

Hazzy Ishak said...

jgn percaya...syirik..

Super Nia Hana said...

MA
hopefully mehhh

hazzy
hah!!
sokong!

Super Nia Hana said...

MA
hopefully mehhh

hazzy
hah!!
sokong!

Redbloodsnow said...

pernah gak dgr kate² org tua camtuh yang. tp mls nk caya ah. jangka hayat jodoh kte di tgn ALLAH maa..

opss..turn zie lak ala² kuarkan statement insaf...hahaha

Tik Tok Tik Tok

Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers
Daisypath Anniversary tickers

Muahahah...Super Hana the writer