Tuesday, December 22, 2009

Arghh..MENGAPA..!!!

okeh...
sesungguhnya..
watashi baru sedar yg watashi ni adalah seorang yg obsess
pada perfume

watashi suka bau wangi-wangian
dan watashi suka himpun botol2 yg watashi rasa cantik
-setiap botol plak,watashi akan simpan la sket titisan terakhir utk watashi igt..
ceaaaaa~~ ala-ala nk kan memori tu sentiasa ada la kan


bau perfume yg watashi rasa TERSEDAP DIDUNIA
dan watahsi kalo bau jek perfume tu rasa nak geget2 kunyah2 adalah:

1. LANCOME Hypnose-rasa leh terbang-terbang dan geget2 orang.

2. Body Shop Magnolia(budusss..sampai sekarang tade dah)

3. Tommy Girl(bau nih wat watashi rasa mcm kt uitm jek-ahahaha)


yg len len tuh?
ala-ala la..
paling teruk kalo watahsi beli sebab watashi suka packaging perfume tuh
contoh..?

SILKY GIRL-FUNKY
watashi rasa cute je perfume neh
packaging la/siap tin box ko...
botol dalam tu tak ubah design cam minyak attar je kan

tp as long as menda ni,wangi neh wat watashi happy
(walaupun eau de toilette-so bau tak lasting)

waatshi okeh jek...

so,kalo next time kalo watashi tgh cedih,
leh tak korang datang kt watashi dalam keadaan wangi-wangi?
ahaksss


p/s-ada satu bau perfume lelaki yg watashi kalo bau..
watashi nak je tumbuk pemakainya

dlm hati memberontak "leh tak ko jgn goda watashi??"
ahahahahha

7 comments:

puterikurekure said...

all time favourite perfume kite plak adalah 5th avenue by elizabeth arden. memang dari dulu sampai skarang bau tu je yang serasi ngan kite. bau woody2 ni memang kena ngan kite.

:)
motif bagitau faveret perfume???
ngee~

hisham said...

watashi kn ade king..hehe..leh die blikan yg hana nk..u tunjuk jer..kn..

Super Nia Hana said...

Intan
sedap ekk bau dier?


hisham
huhuhuhu..takot nk demand

~ mizzAmy ~ said...

amy pun sama. suka collect botol2 perfumes. amy ni pulak jenis setia dengan yang satu jer. dulu dior addict 2. but now, amy dah jatuh cinta dengan Anna Sui lah pulak. seriously, baunya sangat best dan tahan lama. oh my....

Super Nia Hana said...

yeke!
wohhhh...watashi mula teruja nehh

shasha said...

suka salvatore ferragamo....err..birthday sha bulan 6 tau!hahahaha

Lifesaver said...

aku suka body shop vanilla. aku tak leh pakai perfume yg keras2..kulit aku sensitif. body shop je sesuai dgn aku buat masa skrg.. kalo bau vanilla ni, aku rasa nak jilat je org tu..hahaha

Tik Tok Tik Tok

Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers
Daisypath Anniversary tickers

Muahahah...Super Hana the writer