Friday, December 18, 2009

Contact Lens... Teringin Okeh!

http://www.contactlensindia.info/images/freshlook-cosmetic-contact-lens.jpg

nk pakai contact lens
kunun nak feeling sexy la kan..
uweksss!!

dedulu pernah la..hampir watashi beli
masa tu dengan adi

tgh piley2...

watashi angkat kaler cam light brown

pastu adi dah kecoh..dia cakap tade byk beza pun sbb mata watashi pun dah agak coklat dah

"habis tu nak amik kaler hape?"tanya watashi balik

"amik la kaler merah!jadi sharing gan!" pastu dia gelak cam shaiton nir rojim

cesss.....

watashi amik kaler hazel
dia kata macam2 arr...
kelabu mcm selut la hape la..

dah lama sesangat kt situ,
watahsi pun nek hangin arr...

tp bebaru neh
bila nengok orang lain pakai cam cun jek

hati watashi meronta-ronta balik

nak contact lens kaler2..

NAK ..NAK..NAK!!!
sehinggalah...
ada satu seru yg kuar dari mulut King

"i tak ske perempuan pakai contact lens,mcm pretender.
kalau boleh biar semua natural beauty.."

Adeh...


cubaan utk jadi gf yg cute dan baik
"kalo itu kehendak kanda,adinda turutkan saja"
uwekkkssss...!!
ahahahahha

TATAPIIII.. (tapi lee)
kalo ikut hati yg nak mendurhaka neh..
nak je tanya pendapat korang..

"kaler hape shantekkk ekkk.."

3 comments:

Lifesaver said...

ko tanya aku kaler apa? aku jawab sebijik macam king...

shasha said...

try la grey~!!!

hisham said...

salam maal hijrah...membiasakan yg biase adelah biase, mengubah yg biase adelah luar biase....
~ade kaler pelangi

Tik Tok Tik Tok

Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers
Daisypath Anniversary tickers

Muahahah...Super Hana the writer