Thursday, July 29, 2010

Ooh La La!

utk sesapa yang tahu kephobian watashi utk mepunyai hubungan dengan memana lelaki..
korang musti akan faham kenapa watashi amik masa yg agak lama utk menerima hasrat hati King kan?
*padahal si king ni la yg asek ada dgn watashi ms susah sennag watashi.giler ko nak sampai ke tahap nih.memasing meroyan guling2 dalam kekecewaan dulu baru leh bersama.

actually,bila dah setuju utk bukak pintu hati pd king pun..sejujur-jujurnya,watashi masih rasa mcm ragu-ragu utk berkongsi hidup la kan...

TAPIIIII.....*leh agak king kalo baca nih musti dia koyak artwork atas meja..ahakss

kenkadang disebabkan perkara ni jekkkk...
watashi leh rasa mcmgatal TAK SABAR nak kawen dgn king
.
  1. King akan MASAK NASI UK WATASHI-watashi masak lauk je.(ini syarat pertama utk calon BF watashi dulu..ahahahaha..giler kejammmm watashi nih..)
  2. ahahahaha..gelak dulu...dulukan..masa kitaorang zaman uitm(ms ni kawan arr) King janji nak buat,tebar roti canai utk watashi ok!muahahahha
  3. hari raya?jgn risau..watashi just masak juadah raya..king wat kuih raya dan kek..akakakkaak...giler best kalo citer bab masak dgn king nih
bukannya hape tau..king ni dilahirkan dalam keluarga yg adik badik semuanya lelaki.so leh bayangkanla tahap keras dan ketegasannya camne?

ok..utk tempoh sekarang watahsi rasa keadaan watashi masih baik2 lagi..
risau and takut still ada..tapi watashi kena yakin kan..heh..cam tak sangka plak watashi nak kawen dgn first love watashi...(best part watashi pun first love dia.akakaak...donia..donia)
tak ley bayangkan camne nnt watashi nak atasi rasa malu watashi dgn king nih..
couple dh 9 bulan.tapi macam baru semalam je bercenta nokss)
hehari rasa mcm nk kenal king lebih rapat.
hehari rasa rindu kt dia..hehari kalo leh..eh..???

**ok..watashi stop kt sini dulu.watashi rasa cam watashi ni remaja belasan tahun baru belajar bercinta plak.akakaakakakaka..

korang ada tak perkara yg plg wat korang teruja oleh korang pnya partner?or..KORANG HARAP SGT PARTNER KORANG LEH WAT UTK KORANG?
*winkss

10 comments:

shasha said...

ahakss...tahniah tahniah!

AMIEROZIANA said...

dah tunang ker????? wah tahniah....inilah hikmah atas semua yg terjadi tuh

Pegawai Khalwat said...

tak jemput pun...

Ayaq masak said...

Siap dapat mms sepesel lagi dari ko! Tahniah akakku!!! :*

puterikurekure said...

kita sampai menangis2 masa dapat mms awak haritu hana oi. haha.

feeling extra lak. :) apa pon seronok semua dah selamat.

Masy said...

congratesssssssss!!!!

~ mizzAmy ~ said...

congrats watashi.... setiap yg berlaku before2 this mesti ada hikmahnya kan? syukur sgt sebab watashi dah jumpa kegembiraan watashi. ingat dulu2, watashi selalu post entri gambar2 tgh nangis sampai mata bengkak2. now, u're sooo happy n i'm happy for u too. nanti, jangan lupa hntr kad kawin awal2 kat amy so that i can plan my cuti. ;)

Jard The Great said...

hehehe.. congratz beb

nuraarin-life said...

tahniah, tahniah! welcome to the club.. Ewah.. seronok jadi tunangan org nie..hehehe

fakishap said...

congrats babe..aamcm feel dah dapt title tunangan king??hehhehe


p/s: cik pakis harap sgt pasangan cik pakis leh bacakan semua genre buku tuk cik pakis smpi tua..haha

Tik Tok Tik Tok

Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers
Daisypath Anniversary tickers

Muahahah...Super Hana the writer