Thursday, July 15, 2010

7 Julai 2010- Ahmad Nurrudin

buah hati watahsi yg baru..
aufa siap tepuk tgn
"yay...baby aufa BOY!"

ini pic pertama nurrudin.
abg watashi turut ada dlm labour room'
sesama dgn akak ipar watashi masa lahirkan nurrudin.
wah..skang husband dah boleh masuk ekk..
hospital kerajaan boleh tak?
bukannya hape,bg kaum lelaki tahu skit
besarnya pengorbanan isteri nk lahirkan zuriat and generasi baru nih.
hmm...jgn dorang fengsan sudah.
kata nk kasi semangat.
kang alih2 wife plak ilang semangat tgk husband fengsan.
King, sila tahan pengsan ok.
ahahaha

9 comments:

puterikurekure said...

kita rasa gomen yang boleh beri suami tengok wife beranak hospital putrajaya kot. tapi kebanyakan hospital gomen galakkan suami temankan isteri masa tengah saket2 tu. but masa nak teran, suami dihalau ye. haha. maybe takut ngan suami2 skali terpengsan.

:)

Mr PenyuBiru said...

cantiknye tarikh lahir. 070710.

pepe pun tahniah buat hana & king atas kehadiran cahaya mata tersebut!

opss!! atas kehadiran anak saudara yg baru! :D

ad3ck said...

Haha penyu gedik ;p. Tahniah buat abang hana, hana dan keluarga. ;b.

shasha said...

uikksss...dah ada perancangan nak baby dah ke??hehehe

Super Nia Hana said...

intan-ooo.gitu ekkk..kalo private buley kan?

penyu-ahahahaha..tersasul pulak ekk...ko dulu bg sokongan ms sape?batrisya ke qariena?

adeck-ahahahaha...yay!!tq!tq!

shasha- ASAP.ahahahah..ye lah sgt kan

Mr PenyuBiru said...

masa Batrisyia dulu,kat KMC dok tak bagi masuk.masa Qariena, kat Dsara Damai,bleh masuk.so aku masuk aa bagi sokongan tapi duk kat bhgn kepala bini aku,ngeri aku nak tengok baby keluar.

Super Nia Hana said...

KMC?
Kedah Medical centre?
IC Batrisya 02????

tkpe,,masuk yg ke tiga (watashi jamin musti hero) confirm ko tak ngeri dah.

chaiyok penyu!

Mr PenyuBiru said...

yup.Kedah Medical Centre. Batrisyia mmg lahir kat Kedah sebab. kami dulu duk Kedah sblm pindah KL.

Super Nia Hana said...

wahhhhh...........!!!
best best!

Tik Tok Tik Tok

Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers
Daisypath Anniversary tickers

Muahahah...Super Hana the writer