Sunday, July 4, 2010

Macam Bagos

korang pernah tak jumpa pemandu yng mcm bagos?

kalo kt highway tu...
dia sentiasa kat lorong super laju..

sebabkan dia nak perjalanan dia super smooth
dari jauh dia dah nyalakan lampu super tinggi
dan siap naik turunkan lampu minta org ke tepi beri laluan

ok..watashi tak kisahla kalo bebetul emergency kan..
tapi lampu super tinggi tu sungguh menyakitkan mata ok!

menyampah!

7 comments:

Enchaoz said...

pemandu x berhemah cenggitu ler.. :)

zonaku said...

yup... sangat annoying... plus membahayakan orang lain...

Jard The Great said...

huhu.. samalah..

Cik NeyNa said...

hate high beam...
takde akal punya orang..
mongok..
otak lebih tecit dari matanyaaa...
HUH!!

Super Nia Hana said...

ecah-pentingkan diri sendiri namanya

zonaku-waatshi pun sampai naik silau

jard-kannn>??????????

neyna- hah!betulll super benggang

fakishap said...

penah2..evrytime lik kg sure kene..tau ape cik pakis wat, bg die lalu, pastu duk belakang die lik..cucuk die..die lak yg ketepi..haha..tension kawan tu

~ mizzAmy ~ said...

dia bajet dia sorang je yg bayar road tax. derrr..... amy pun tak suka org2 camtuh. kadang2 sengaja je slow2 kan kereta.

Tik Tok Tik Tok

Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers
Daisypath Anniversary tickers

Muahahah...Super Hana the writer