Friday, July 2, 2010

Rampaian Sejarah- boleh tahan berani la..


citer zaman uitm lagi..
lokasi : Seksyen 9,shah alam.


satu malam,dalam jam 8.00pm camtu lah kan..
watashi baru balik ke kelas..
tongkat je motor..terus watashi masuk ke rumah..
bukak je pintu..rumah watashi gelap ok!
makssudnya,housemate watashi tak balik lg la..

sambil menjinjit helmet dan bag dari kuliah...watashi terus masuk dapur..

sekaliiiiiiiiiiiiiiiiiiiii...............korang tau watashi nampak hape???????????
satu lembaga berselebung,dan berjubah labuh..pendek dari watashi..

dia tundukkk je...tak angkat muka..
giler watashi kaget! nk bukak lampuuu..tapi suis lampu kt belakang lembaga tu,,,

siottt lembaga pendek hape plak kt dapur waatshi nihhh...
waatshi baling kunci motor kt lembaga tuh...!!!
dia tak gerak ok...scary giler ms tuhhh!!!

"apa nihh!! jgn la kacau!!" watashi cakap agakkuat..takut gak sebenarnya


lembaga tuh angkat sebelah tgn..

demmmmm !!!!

watashi takut nak mampos dah masa tuhhh!!
dan sekuat hatiiiiii...watashi campak helmet watashi ke lembaga tuh


tetibaaaa,,


"ADOIIIIII...!!! Sakit la hana!!" lembaga tu terduduk!
dan masa tu la ...ada org kuar ramai-ramai..
"SURPRISE!!! HAppy Birthday Hana!!!"


watashi tatau samada nak happy ke bersalah masa tuhh..sebab lembaga yg pakai jubah tu housemate watashi gak..dahi dah benjol!

ahahahaha..tu la..agak-agak la nak bg surprisekan org pun kan..ekekeke..

::peace okkkk..pic ms uitm..kurussssss seyyy::



P/s- sampai sekarang watashi tak paham..adakah Q utk keluar ramai-ramai tu wish kt watashi lepas watashi cederakan lembaga tuh...kesian ok..

9 comments:

myda said...

haha..
best2 suprise..
tapi ksian org tue...
hehe

puterikurekure said...

hahaha. comel!

ARIBA said...

ouch!...sure bengang gile member yang benjol tu.hahha..

Hazzy Ishak said...

haha. kesian dia

Cik NeyNa said...

hahahahaha...
tapi ko ganaz lah beb..
mau hantu tak mo kacau ko dah..

Liquid said...

nasib baik mase tu x pegang kapak ke ape ke kalo x Q die mase tu ialah cik hana kapakkan die ahahaha jadi knduri tahlil lak pstu eheh

fndrocka said...

comel comel comel

shasha said...

salah budget timing kot?hahah..tak pasal2 dahi benjol!

Super Nia Hana said...

myda
ehehe..watashi pun kesian kt dia gak.huhu

intan-surprise yg comel dan sakit.ekekeke

ariba-dia terus serikkkk..ahahaha

hazzy-tak mampu nk kekang.ahahah

shasha- Q yg plg ganas.ahakss

fnrocka-akakakak
neyna-akakakka..sib baik bkn hantu betol

liquid-sibbb baikkkk sesangat

Tik Tok Tik Tok

Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers
Daisypath Anniversary tickers

Muahahah...Super Hana the writer