Wednesday, July 7, 2010

sape boleh bg jalan atau idea?

ok..cara terbaik utk menegur org yang tak reti bahasa sebab BERKELAKUAN AGAK MELAMPAU DAN BERGURAU SECARA LUCAH..

Macam watashi..watashi dah cuba
1. menegur cara baik
2.memberi nasihat dan ala-ala stock ustazah
3. wat bodoh and wat pekak bila dia kt sebelah watashi
4.kaki watashi dah pernah sampai kt bahu dia kes cubaan peluk watashi/dan pernah menumbuk kt lengan dia tp blum lagi tahap sekuat hati -ni kes cubaan nk amik gambar tak senonoh watashi
5.dah report

nampak apa yg watashi dah buat kt atas?

SEMUA TU TAK JALAN OKKK..

so boleh bg idea korang plak..
oh..sila tolak tepi bomoh2 dan ilmu hitam ye..
watashi rasa idea tu sungguh tak cool.

5 comments:

Hazzy Ishak said...

report kat pihak atasan pun tak jalan ka?

Super Nia Hana said...

pantau je nampaknya

puterikurekure said...

isk...orang macam ni patot report kat bini dia je.

zonaku said...

bila dia buat lagi, cuba jerit kuat2 minta tolong kata ada orang cuba cabul


jerit kuat2 ok! kalau blh make sure bos terbesar pun dengar!

Cik NeyNa said...

muahahaha..
aku baru nak bagi cadangan suruh bomoh2 and ilmu hitam..
tapi mu dah suruh tolak tepi..
so have no idea..
adeihhh...
memang nak kena kerat kot??

Tik Tok Tik Tok

Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers
Daisypath Anniversary tickers

Muahahah...Super Hana the writer