Wednesday, July 14, 2010

tade la baik sgt watashi nih

watashi ni agak harmoni orgnya
watashi tak suka nk bermasam muka waktu kerja
dan watahsi tak suka nak buli or menindas sesapa waktu or luar waktu kerja

TAPI, jgn sesekali cuba nak tunjuk power la kan depan org
waatshi tak kisah kalo yg cuba nk tunjuk power tu mmg ada power waktu kerja
tapi kalo ko setakat ala-ala, and buat kerja pun suh org je memanjang

siap la kena ayat best dari watashi
bukan nk kurang hajar,
waatshi hanya ada niat utk korang tahu
adab kita berbicara, perlu ada budi bahasa ok?

tak susah utk minta tolong dengan cara baik kan?
senyum..tak susah..

watashi rasa perlu ada kursus la utk attitude dan kelas budi bahasa
makin hari,makin dahsyat je mulut memasing
termasuk jugak watashi,
ahahahahha
*sedar diri ok

8 comments:

Hazzy Ishak said...

nak minta tolong pun kena beradab jugak kan kan kan. kdg2 tu nak minta tolong siap tengking2 lagi.sape tahan

puterikurekure said...

isk. kita geram ok orang tak de adab ni. pulaknya suka guna ayat maki2. haishhh...tak gemar!!!

Super Nia Hana said...

hazz/intan-yupe, mmg sakit je hati..tapi sabarrr....sbb takmo jatuhkan airmuka lelaki kan..tp arini..mmg kena la buah keras balik.

fakishap said...

pelik org cmni, die dah rasa diri berkuasa, power time keje, why mesti mintak tlg org, power tu nak watpe? frame kasi tunjuk kat org..die igt die power semua die leh wat??

mmg patut kasi ajar sama die, xsedar diri pon dulu macai gak, nak belagak..haiishh

~ mizzAmy ~ said...

hahahaha... nih sama kes dengan org2 kat opis amy. kalau nak suruh mintak tolong tuh, ke main dia punya arahan... patutnya beradab lah sikit kan kalau nak mintak tolong. dah lah kita tolong tuh tak mintak sesen pun. tambah2 lagi benda tuh jauh norrrrr dari bidang kita.

shasha said...

ahaks..sha pun baru lepas mengamuk pasal mulut2 kurang ajar yg tak gheti nak cakap baik2 bila minta tolong kat org...

Masy said...

nasib la kan.. sape soh bermulut longkang.. klu ye nk mintak tolong, ckp elok2 takleh ke? sepak perut tu kang baru tau. huh!

tetibe emo. hahahaha

Super Nia Hana said...

fakishap
akakakaka..betul tuh...pergh..kalo power tu buleh frame..agak2 dah berframe-frame dah haaa


~ mizzAmy ~
wah...amy punya kes lg la hampeh..dah la tlg jek..bkn kepakaran kita plak tuh..sound je..."ni nk minta tolong kappe nih?"


shasha
yeke..ahaksss,....kita tegur bkn nak kurang ajar..cuma nk menegur utk jadi lebih baik kan?

Masy
ahahaha..dahsyat arr akak...tp kalo tak kena..mmg takkan beringat punya org camnih.

Tik Tok Tik Tok

Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers
Daisypath Anniversary tickers

Muahahah...Super Hana the writer