Thursday, July 8, 2010

TAK BOLEH TERIMA..!

ok..kalo org tu dah bergelar BEKAS,EX BF/GF/HUSBAND /WIFE ,

kalo ko dah ada relationship yg baru..
sila delete semua gambar-gambar yg ada di folder di pc laptop
HATTA KO HIDDENKAN file tu cane sekali pun

serius watashi pun rasa mcm loser giler
boleh jaga hati pasangan ko tak?
ko nk hidup dgn past ke ko nak hidup dgn future.

jgn mainkan perasaan org
terutamanya perempuan.

sekian.entry emo dari watahsi yg baru terbaca entry dari blogger dan turut mengalami perkara yg sama satu masa dulu,

sekali lagi watashi jumpa,SAYONARA!

6 comments:

puterikurekure said...

ish2..tak patot. tak patot.

shasha said...

hmmm..*sambil garu2 dagu
kalo simpan sendiri diam2 ok ka??

Masy said...

akak sgt paham T_______________T dan nmpknya dia dah berjaya hidup dgn pastnye tu secara jayanya.

baguslah. huhuhuh

suhaisweet said...

Dropping here..Very nice friend..My special for u.. Check it Out!

ad3ck said...

Siapa blogger tuh Hana?

~ mizzAmy ~ said...

memang sangat tak patut dan boleh meruntunkan kesedihan pada kaum2 hawa. amy pun pernah gak terkena macam tuh. siap letak kat fb tuh. sangat tak boleh blahhh....

Tik Tok Tik Tok

Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers
Daisypath Anniversary tickers

Muahahah...Super Hana the writer