Thursday, February 11, 2010

Sticky Mode sampai 11 Feb ::

entry baru dibawah ye korang

Uhuk..Test..Test..Percubaan..1,2, 3...::
ehemm..
dengan ini watashi Super Nia Hana
ingin mengumumkan yang saya akan
memperibadikan atau bahasa jermannya
memprivatekan blog Vanillasky8.blogspot.com ini..

Sehubungan dengan itu..
kome-kome yang terasa ingin
meneruskan hubungan persahabatan
kita yg suci lg murni ini (oh..!)
watashi nak minta korang tinggalkan email korang kt sini wokeh...???

23 comments:

Lifesaver said...

dozo2...ni email aku beb: norsyafa_balqis@yahoo.com

shasha said...

sshalyzss@yahoo.com

Pocket said...

mo_aswan@yahoo.com


peh!! RTM tak der CatchTV cam tv3 tu ker haa? buleh download hanachan kat tv nyer vdo :D heheheh

buleh la si peminat masak ranum yg lahir sebelum merdeka cam pocket ni nak tgk berkali kali :D heheheh
(Komen entry lama)

Rashid said...

uiss naper pula ni watashi? ada sesuatu yang menganggu ke sehingga nak private blog?

cintasufi@yahoo.com

Nizam Abdul Rahim said...

~~pengumumannn...pengumumannnn...~~

matnizam@gmail.com

hana..sila add email diatas! kepeh kepeh..

Hazzy Ishak said...

aik nak private plak...
my emel
bluebear1988@gmail.com

Hazzy Ishak said...

oh haz dah tambah link hana kat entry haz tuh...

fakishap said...

huhu..mengapakah??? (o_0)??

sakura_ped@yahoo.com

La Dolce Ara~ said...

arabella.ct@gmail.com..
huhuh baru jumpa blog dia dia da nak private plak.. add lah email kita ek..

puterikurekure said...

malas nak bg emel address boleh tak?
hehehe~

sebab hana tau emel address kite.
:P

Ayaq masak said...

ayaqmasak@gmail.com

kaisu said...

luvkaisu@yahoo.com

kaisu said...

luvkaisu@yahoo.com

kaisu said...

luvkaisu@yahoo.com

Iean said...

Hi Hana, i'm ur silent reader but still don't want to miss reading this cheerful blog, do invite me ya.. Thanks!

ieanzikri@gmail.com

ad3ck said...

esek nak privatisekan jek hana? sah ramai peminat ni ahahaah..jangan tak tau email ku! ;p. invite taw!

Redbloodsnow said...

alaahhh..awat nk private plak yang. pape pun, invite me k -->> qizz_snowwhite@yahoo.com

Jard The Great said...

hu.. ngada. ehehe

eazy said...

aik?nk private dah ke darling
erm.
izzati_jpv@yahoo.com

Masy said...

masyita4180@gmail.com

Adry said...

apsal nak private plak ni??

anyway... intifaday2k@gmail.com

ada YM tak? mintak

~ mizzAmy ~ said...

lor... watashi private kan blog ke? nasib watashi invite amy. kalau tak, amy tak tau pun. this week amy tak bukak blogger pun. thanks watashi.

opaq said...

opaquexzclon@yahoo.com

Tik Tok Tik Tok

Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers
Daisypath Anniversary tickers

Muahahah...Super Hana the writer