Tuesday, February 2, 2010

Nasib baik kan...?

Seperti yg dijanjikan.
last week,watashi balik je kampung..terus singgah ke rumah King

sampai before 12pm,sampai je umah..
dah ternampak Abg Sulung King dengan akak ipar tgh dukung baby

hah!!musti Ilman neh..
lepas salam2 semua org..
watashi terus ke dapur letak buah2 yg watashi beli sebelum tuh..

PALING PENTING!!
perhatian kepada semua ekk..
\kalo korang jumpa baby yg kecik2 comey2 and korang mmg dah gedik nk dukung sesangat,,
SILALAH BASUH TGN DULU..

bknnya hape..risau tgn kita ni ternak bapuk bapaknya bakteria before tu kan and korang ada hati nak dukung dak tecit yg sgt fragile itu..

No..No..No...TABLEYYYYYY...

igt ekkk... kalo korang terlupa..korang imagine watashi tgh pasang kuda2 nak kendo korang...muka watashi harus ganas and mcm baguss...muahhahahaha....

masa nak amik ilman..dak tecit tu mula nangis okeh...
wat plak akak ipar and abg king nak kuar..
and papa leh kasi kat watashi je dukung ilman
nak test watashi ekk...

apa lagi kan..baby kan leh kenal bau badan ibu memasing..bila watashi dukung jekkk tak sama dgn umi dia..
nangisss okehhhh...

King pernah gitau kt watashi DULU La..yg ilman nih..skit2 nangis..skit2 nangis
cuak okkkkk...kalo nangis belakang parents king leh la watashi nyanyi
lagu twinkle2 ke..labah-labah ke..pok amai2 ke..

ni celah mana weyhhh....ahahahahahah...

so..end up watashi cuma boleh humming jek..sambil buai2 ilman dalam pelukan watashi

wah..keajaiban berlaku okehhh

ilman tetiba leh tertido dlm pelukan watashi
maklumlah..watashi kan empuk..sedap dipeluk.akakakaka

papa dgn mama yg memula td sibuk memasing nk bancuh susu datang kt ruang tamu bila dengar ilamn dan senyap dari nangis2 yg amat kuat td...

"dah tido dah pakcik..."

"u must be lucky.taksemua org ilman duk senyap camnih"

"maybe dia meragam sbb ngantuk kut,pakcik"

dan pastu mama king bawa tilam toto utk baringkan ilman kt ruang tamu
hoh..dah tecit ni tido meniarap rupanya..

pada firasat Dr. Nia HAna...dia meragam musti sebab perut dia kembung sebab lepas minum susu dia tak sempat burp dengan sempurna..

ceaaaaa.a......betul ke para2 ibu????

ekekekeekek....

dan pic fav watashi..
::ilman kasi chance ekk..??::

gambar ni mengingatkan watashi semasa watashi kena babysit Danish pada hari pertama dia dilahirkan
::ms memula lahir..rambut pacak..husna cakap rambut KACAK::


tak lupa juga asma' umaira'
::watashi leh nobatkan ratu nangis kt asma'.lagi kuat nangis dr ILman::

yeahh..aliayah dgn husna..tak lupa...dedulu..measing berebut nk duk atas riba watashi sambil nyanyi2...
::pic ni dah lama giler::

and..tak lupa jugakkkkkkkk
AUFA HILMA Laa....lasaaakkkkkk!!!!

UUUUUUUUUUUU.....
CAK!!


8 comments:

puterikurekure said...

alololo...tomeinyeee....~

shasha said...

ok! confirm dah ready nak jadi mak org...hahahha

Lifesaver said...

ko nak jadi baby sister anak aku tak?

Super Nia Hana said...

intan
nnt hana dukung khalish plak..ekekek

shasha
nk jadi mak,kena cari papanya dulu.muahahha

lifesaver
sejam RM 100.deal?

fakishap said...

dah ada ciri2 ni..baguih

Super Nia Hana said...

insya allah..
musti jadi mama yg baikkk

*pahal statment watashi poyoss giler nehh
ahahahah

ad3ck said...

memang dah ada gaya ibu tuh hana..err baby tuh tak mintak menyusu ke? ;p.

Super Nia Hana said...

adeck
hiksssss...ko nih..jaat!

Tik Tok Tik Tok

Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers
Daisypath Anniversary tickers

Muahahah...Super Hana the writer