Wednesday, February 24, 2010

eee...nyampah lelaki camtuh..

pernah terserempak tak dengan lelaki kunun dia bagoss giler??

contoh aa...

sepasang nih..(watashi bet diorang nih bercinta or husband n wife la)
kt kedai mkn..

lelaki bagussnya mengangkang kt meja
yg perempuan pergi beratur kt depan utk amik pesanan dan food kt lelaki.

pastu..suh perempuan bangun amik sos..
suh perempuan amik tisu extra..
sib baik tgn lelaki tuh tak boleh tanggal utk perempuan tu basuh sekali
pernah jumpa?

cool ke korang kalo org nampak korang camtuh arr??
mcm membuli perempuan jek
lagi kitaorang menyampah tengok ada la..
and percaya la..setiap perempuan yg tengok aksi kamu yg kunun cam raja tuh
hanya wat kami berdoa

"jgn la aku jumpa lelaki camtuhhhh..aminnn""


kalo ko nak tunjuk kt lelaki lain pun ada perempaun manjakan kan ko...
ko bagus la ada perempuan yg wat kan semua utk ko...
hentikan lah..takde faedah pun..sebab org yg teruja am ko tuh..sama jek cam ko..
skit masa jek..tuhan tak tunjuk secara langsung weyhhh,,maybe secara rakaman halus dan disebalik-sebalik..

apa salahnya yg korang lelaki nih...
cuba tunjukkan gentleman kamu

waatshi selalu cakap dari dulu-sejak pengalaman yg byk mengajar watashi ni la..

lelaki yg hormat pd wanita dah byk pupus,
lelaki yg boleh melindungi maruah wanita dah byk jadi hilang,

selalunya org cakap..lelaki baik utk perempuan yg baik..
tp nape ekk..kita selalu terdengar or nampak perempuan yg byk terseksa and mkn hati and lelama bawa diri..

plak tu lelaki plak meroyan2 tuduh minah tu curang tak setia bagai..

klimaks paling dahsyat ,periksa2 balik..rupanya mamat tu yg menbohjankan diri sendiri di belakang kekasih hati,..

leh terima ke?

tabley kan..
tolong la weyhhh

*tah hape yg watashi merepek pun tatau
ahahahha

7 comments:

hisham said...

salam...i doakan u ..moge u x jmpe la laki cmtu...hhuhu.....aminnnnnnnnnnnnnn

Super Nia Hana said...

aminnnnnnnnnn
insya allah takkan lagi

puterikurekure said...

kite skang ni slalu suruh alang pegangkan khalish sementara kite pi order foods. sebab budak tu dah berat gile. huhuhu~ tak larat nak pegang lama2. rela ni beratur order foods dari pegang anak sendiri. ish2...mak sapa la neh.

:P

tapi, kalau dah suruh macam2 kat pompuan tu, memang melampau la....ingat pompuan tu apa? kuli batak hang kah? pencacai kah?

donia...donia....

Lifesaver said...

huh!aku tak leh terima btol..hangin2..ada ke suruh pompuan tu yg amik. aku budget mesti dah kawin. kalo blom kawin, sure2 nak jaga hati sang gf tu..kalo blom kawin, sah2 aku reject laki tu..tapi sungguh tak gentleman laki tu

Super Nia Hana said...

intan
kalo bersebab bagai takpe intan...
ini tak..daripada cara dia tuh...mmg macam petik jari and muka tak boleh blah..

pastu bajet dia hebat la..mencikkk

LS..
weyh..watashi punya ex dulu pun camtu pe..sbb tu watashi serik dowh..mengarah bagai.
bila kita tegur dgn lembut kappe...boleh dengar la kalo mood dia baik..kalo mood tak baik..mahu melentinggg bagai

fakishap said...

klu stakat suh ge beli mknn dgn menggunakan duit yg die bg leh maap lg, tp klu dah smpi tisu sos suma kene amik, mmg nk kene cocok lubang idung tu..ish3

Super Nia Hana said...

ni guna det pompuan le cik fakis,,
yg len len tu sindri igt la kan,
mmh dahsyattt

tamooooo tak skeeeee

Tik Tok Tik Tok

Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers
Daisypath Anniversary tickers

Muahahah...Super Hana the writer