Thursday, February 11, 2010

Movie Marathon

pergh!
citer lama
masa nih..watashi amatlah sangap semasa krismas
dan telah mengambil inisiatif secara menggila bersama HR dan akak SF

kami tgk citer nehhh..

apapun..sblm tuh..kasi layan dulu makan minum
akak hr makan nasi goreng thai
watashi minum je
ahahahahah
nampak??? watashi minum ice okeh!

kalo minum ice tu mmg tanda2 mood watashi tgh down or tension arrr...
float lagi
lantak la kannn...

lepas mkn jek..rasa mcm byk lagi masa
akak hr ajak gi karok

gilerrrrrrr.....!!!
sakit tekak watashi
minah tu siap layan lagu inul-goyang inul tuh
rasa nk kuarkan pankreas watashi dan cuci guna fabuloso jek
ahahahA

::HR sedang REPORT DUty pd husband::


org cakap citer avatar nih best giler
okla bestt...
tapi tadela watashi teruja bagai...tatau nape..
cuma feel tu tak sampai..ahaksss

ha...citer nih korang tak payanh tanya la kannn
SEBAB AARON KWOK BEB..!!
beshhh okkkk...

tapi watashi tak pueh hati..pesal dia plak kena mati
berani mereka mematikan watak yg sebegitu jambu dan comey ittew..
uhuhuhu..
suh la ekin cheng mati..sbb dia yg tabley control kuasa jahat dia kan?kan ?kan?
ha,.amik ko..dah berkurun baru je watashi komen bagai movie nih.
ahahahaha



5 comments:

Mr PenyuBiru said...

dah lama tak tinguk wayang kat alor star.hehe..


p/s : apsal private blog? ingatkan ade gambar sensored tadik.hehe

Super Nia Hana said...

ahahahaha..dulu ko dating sini ke??
kantoiiii

gambar tu akan menyusul nnt

ehhh...........

Adry said...

movie marathon... hermmm lama tak buat camtu...

2 filem tu memang best...

*haih... napa la makin hari makin comey ku tengok ni... ooops sori... takda kaitan.. hehe..

Redbloodsnow said...

jeles giler tgk uols tgk muvi. zie lak asyik x menjadik jek plan tgk muvi :( sobsobsob

Lifesaver said...

tgk wayang dgn king la beb...baru romantik!hahaha

Tik Tok Tik Tok

Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers
Daisypath Anniversary tickers

Muahahah...Super Hana the writer