Tuesday, February 2, 2010

Indahnya Hidup Bersyariat-Tajuk Buku.bukannya watashi bermadah

saja nak kongsi skit ngan korang
tentang buku neh..

siyess...best!
kenapa best?
  • panduan lengkap dari segi cara hidup kita sebagai seorang muslim
  • huraian menarik..ilustrasi ringan dan boleh diterima pakai oleh semua lapisan masyarakat dan umur.
  • kebanyakkannya diterjemahkan dalam bahasa yg ringkas,point form dan sgt mudah difahami
  • kualiti mukasurat buku? watashi suka ok..bermutu!!
harga sgt murah RM55.00..
mana korang nak dapat dengan pengisian pahala kering ditambah plak dengan pengetahuan dan tatacara yg semakin kita terlupa skang nih??

watashi rekemen korang beli..
boleh simpan sampai korang tua ok...


oh..fakta menarik utk korang hari ni...
tak nampak??

tahu ke korang...yang peratusan kehidupan makluk Allah S.W.T kt muka bumi ni cane??

90% adalah malaikat
9% adalah jin
1% adalah manusia

so..jgn la perasan korang ni kalo ada kroni tu korang hebat and nak menindas org okeh..
tak dipandang pun disisi Allah..

5 comments:

Hazzy Ishak said...

bgus buku ni...

Redbloodsnow said...

bgs buku nih hana. tp rega tuh...cam parkinson jek kn kuarkan. pd zie itu mahal taw..hahaha. kan kedekut dah skrg nih :P

puterikurekure said...

bagusnya buku neh.
nak ngendeng alang la soh belikan.
hehehe~

Lifesaver said...

uiks..1% je????

Adry said...

hermmm... dah order online... tak sabar nak baca

Tik Tok Tik Tok

Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers
Daisypath Anniversary tickers

Muahahah...Super Hana the writer