Wednesday, February 24, 2010

Saya Single Masih Mencari..

Tukang emas yg leh wat cincin utk batu jade nehh!!

ingat hape???ahahahaha

dulu la..watashi ni adalah penggemar batu jade..
beli masa tgk ada sale la kan..

to be honest..ms tuh..
batu jade yg watashi beli nih..paling termurah ok..
termurah tu pun..sbb dia kecik and agak nipis and smooth la..
*yg mahal beriban...mana nk cekau???

so..lepas beli dgn vangganya..
watashi pun coba la pegi kedai2 emas yg berdekatan cuba tanyakan harga kalo watashi nak wat cincin berapa kan..

ok..leh terima la harga dia..
tapi...!!!!

diorang plak tak berani nk wat cincin tu kt watashi
uwa...napeeee....
diorang cakap tamo responsible kalo jade ni pecah kape masa diorang wat cincin...

masa tu rasa macam ok la..leh terima la kan..

tapi kalo dah masuk 6 tahun watashi simpan jade nih..
nak je watashi sekeh kepala apek yang tamo wat cincin tuh..

"ko wat je leh tak??sampai bila ko taknak kasi watashi feeling cam maharani???"

eh..betul ke org ckp..batu jade ni ada semangat or luck dia tersendiri..
so sape yg pecahkan jade nih nnt suey?
sbb tu diorang tamo wat?
betul ke?
tak percaya lorrrr..

come on!!maharanikan ku cepat!
ahahahahaha

12 comments:

Cik NeyNa said...

hampeh betul..
ingatkan mencari sungguh..
alaa..ko cakap lah..
letak bagi fengshui bebetul..
mesti tak suey punyo...

Super Nia Hana said...

neyna
ahahha...mampos watashi kena sumpahan dr lelaki ittew kang kalo mencari lg

tah hape yg diorang tamo wat..pelik ohhhh..
watashi kalo nipu kang tergelak2..nampak sgt kantoi.akakakaa

puterikurekure said...

nape hana tak beli batu jade buat loket je? lagi senang diorang buat.
:)

kite suka jade. ada satu dan jadik turun temurun kat adik beradik. loket jade bentuk hati. comel!

Super Nia Hana said...

intan..
yg jade utk loket mahal giler intannn!!ahahahaha
yg jade nih mmg khas wat cincin

Lifesaver said...

batu jed ni org kata byk luck..aku ras ako patut letak 1 badan beb!dari kepala sampai kaki..hehehe

Hazzy Ishak said...

emas pun tade
apatah lagi batu jade...adeyhhh

Super Nia Hana said...

LS
tu arr..dengar camtu gak la..sbb tu tergedik2 waatshi beli..
huishh letak satu baan ko..puluhan ribu gak tuh...bkn maharani dah..leh jadi Queen cam kt england nun..

hazzy
high five skit!!
watashi pun tade emas tau yang
uhuhuhu

Mr PenyuBiru said...

kununnya nak bagitau unavailable but looking la ni.hehe

Super Nia Hana said...

huishh ko nihhh..
hatiku setia okkkk..
nak watashi nyanyi keee??
ahakssss

vivaldi said...

"Saya Single Masih Mencari.. "..........
wallawehhhhhhh

vivaldi said...
This comment has been removed by the author.
Super Nia Hana said...

Vivaldi
muahahahahaaaaa.....tade maaaa...
nak cari psgan utk cincin tu la

syg kamu sorang saje ;*
hiksss

Tik Tok Tik Tok

Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers
Daisypath Anniversary tickers

Muahahah...Super Hana the writer