Thursday, August 26, 2010

SAYA YG BIZUK..EHH..SIBUK!


rasa mcm nak je assistant sorang tolong watashi kat sini..
whahahah..
*berangan tak henggat

watashi rasa macam nak tukar bidang keja je pas kawen nanti
-tapi sah-sah la kena cari kat kl.

so kalo watashi dah confirm ke sana..
ada sape berminat nak ganti kat tempat watashi kat sini?

agak-agak kerja apa yg sesuai utk watashi arr?

  • chef mcm tunang aima?-smpai skang sumpah watashi jeles dgn aima!ahahaa
  • penjaga rumah org tua/rumah anak yatim-pahal korang tamo watashi wey??
  • atau jadi tukang kira duit kt bank-wohohoho..best kan kira duit.tak besh sebab bukan duit kita
  • jadi model sebelum dan selepas slimming centre-wahahaha..statement mcm nk minta penampar je.
  • -secretary,model peribadi,chef dan kawan akrab king di rumah je.boleh muntah,watashi dah provide baldi neh
ok..nk wat keja.bz arrrr!!!

10 comments:

nanonano said...

bizuk bizuk pun sempat lg pose peace!!
hehe

puterikurekure said...

comelnya orang tu harini.
:)

zonaku said...

hehehehee.. mmg mulia tugasan terakhir tu.. cuba tambah satu lagi peranan, BLOGGER TEGAR

shasha said...

ada ada..tukang jaga kucing sha...heheheh

Super Nia Hana said...
This comment has been removed by the author.
vivaldi said...

naik keriti lambut2....

Super Nia Hana said...

nano- ahahaha..leh tahaannnn..

intan- 'comel' cam teddy bear.hiksss

zonaku- kan?kan?kan?alamakkk..watashi lupa tambah satu lagi plak.ahakss

shasha- watashi cam geli2 skit ngan kucen

vivaldi-eleh ..bizuk cari shidi tepi sudut*mulut muncung

~ mizzAmy ~ said...

wah.. nanti watashi kena berhijrah ke KL ke?? selamat mencari keje baru. slow-slow lah usha from now. kat KL mmg banyak keje. ;)

Masy said...

seken last dgn last tu mcm ok je hahahah

Super Nia Hana said...

amy-yesh..meman gitula perancnagannya.doakan watashi dapat keja cepat k.hiksss

masy-ahahahahah..syok woh..keja kurus dan dapat det

Tik Tok Tik Tok

Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers
Daisypath Anniversary tickers

Muahahah...Super Hana the writer