Sunday, August 8, 2010

Cerita di sebalik Majlis Pertunangan watashi lepas.

BABY Sitter
hohohoho..silonot woooo...
sorang nagis lari sana..sorang lagi wat sepah watashi cubit and sapu balik..
yg ada masa tu nak nyanyi, yg ada masa ni la nak berak,masa tu la nak mkn..
yang gado..yg men tabur bedak...ohohohohohho.....watashi memang 'suka'lah..
pendek kata makin nk kemas rumah..makin sepah..
end up..watashi masuk bilik..kunci pintu....baring atas katil..amik selimut tutup sampai kepala and...
NANGES!!
nk ngadu kt king pun dia super bz dgn memacam..so mmg tade chance nk ngadu..reply pun
'ye...taklah..ok..X"

Tukang Urut Kejam
Disebabkan kerja yg watashi wat adalah secara solo...
semasa cuci toilet and bersihkan kolah air...
secara tak sengaja watashi telah melenguhkan pinggang watashi okeh!
giler nak nangis...
nak minta tolong sape urut pun takleh..nampak AUFA..
minta tolong dia tumbuk2 kt pinggang watashi...sekaliiiii.....
*leh agak hape yg dia wat?
::tahan je sakit tuh::

::tukang urut wat muka kerek ok::


TERLUKA BYK KALI
dan one day before majlis watashi jugak..
watashi telah mengalami kelukaan di merata-rata tempat.

antaranya adalah di jari nih..
jgn pandang cam tade pape..ni dah kering
masa kena luka tuh..siap menitik2 darahnya
watashi plak kena main dgn sabun2 utk cucui pinggan kan..
huhuhu..nanges..nanges..


AUFA yg tak mengerti
budak tecit ni..masa watashi cakap uncle (king) akan datang,
bukan main dia happy,siap nak nyanyi bagai la..
siap praktis depan watahsi nak nyanyi lagu burung kakak tua, twinkle2, lagu nasyid bagai.
yg plg tak tahan, nak teman uncle bila uncle kt luar before dapat masuk mkn..
alih2 bila nampak uncle datang je..dia wat muka mcm tak puas hati...
masa mama king sarung cincin kt watashi dia asek nak tarik tgn and nak hug watashi
masa bergambar..kecoh nak duduk tengah2 antara watashi dgn king..
pastu tgk king mcm marah..ahahahahah...

part yg plg wtaahsi rasa terharu ,
aufa bisik pada akak dia bgtau watashi cantik harini and dia sygkan watashi
TERHARU!

Watashi memang Orang dapur
part ni watashi rasa mcm nk kendo jekkk...
tgh sarung cincin watashi curik pandang kt dapur- hitomi terlompat2 wat signal tgn
"gelas extra ada kt mana?"

masa sesi bergambar plak, hitomi datang lagi
"Kak hana, sabun cuci pinggan dah habis, yg extra ada kt mana?"

masa tgh salam-salam dgn adik beradik King plak
"hana,kat mana nak letak periuk besar,nak salin bekas mknan"

bila rombongan king balik je,ayah watashi terus ckp kt waatshi
"hana, pegi tgk kat dapur tuh, basuh2 apa yg patut"

dan disebabkan tu la watashi tak sempat nak merasa utk menjadi Queen utk lebih lama.
see...betapa VIP nya watashi.
so korang kalo nak jumpa watashi

SILA WAT APPOINTMENT DULU OK!
ahahahaha

6 comments:

shasha said...

takpe takpe...yang penting semuanya dah selamat...eh..sha tahu kalo sha nak jumpa hana tak yah buat appointment kan???hehe

Cik NeyNa said...

waaaaaaa...sudah bertunang kerr...
congrats...
lama tak komen sibok membanci..
ahaks..
adeih...

puterikurekure said...

cian hana. penat gile babeng la tu eh. kita yang tak wat apa2 masa betunang dulu pon rasa nak marah2 je. hahaha.

Super Nia Hana said...

shasha
ehehehe..certain2 VIP saja diberi kecualikan sperti kamu sha

neyna
ekekekekek...tq tq!

intan
tp pk2 balik berbaloiii..muahahaha

Masy said...

hadoihhh penatnye.. ni yg akak malas nk bertunang ni hahahahahh

Super Nia Hana said...

masy
yeeeeee la sgt akak masyku.....!!
nk terus lgsng kan?
ekekeke

Tik Tok Tik Tok

Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers
Daisypath Anniversary tickers

Muahahah...Super Hana the writer