Friday, August 20, 2010

Kesimpulan main masak-masak Ramadhan minggu pertama.ahahaha










ayat tabley blah
mcm besh je letak food kt sini.

walaupun sesetengah out giler watashi masak.
wakakaka..sila bersabar ye king.
watashi berpuasa kan..muahahha

senarai yg takdela byk pun.ahahaha

1.Yang watashi dapat penuh kasih sayang dari papa King

sardine roll aritu.ngeh.ngeh..ayah watashi sama naik berebut dgn watashi..

lalalalal~~

2.yang watashi sempat masak/Buat
a. buah melaka fav king.watashi dah suruh king belajar menguli..ek
ekeke..kalo dia nk makan dia kena uli.adil kan?ahaksss


b. rebung muda masak dgn cendawan.ini watashi just masak.

tapi tak mkn.tak reti ok makan rebung.tapi request dari obasan


c. kari udang dgn sayur kacang panjanf (buncis tade.ahahaha)


d. ayam goreng kunyit.ahahaha..amik ko..sekuali..standard la..kalo balik kampung..

confirm kena masak bebanyak.stok sahur sekali.akakakak


e. bubur chacha yg comel.ikikiki..

tapi watashi sempat mkn skit je..wowowowo

f. sardine??!!perlu ke letak sekali..ohh..perlu ok...makanan gak pe

;)


g. sambal daging -letak daun limau purut.

masa ni watashi rasa cam tamak.letak pulak kentang kasi byk..

sebab abang2 watashi balik mkn

3.Yang watashi beli dan boleh dikatakan sedap laaa..

a. nasi ulam-tapi beli rencah je la..

perhhh..kt macik ni makcik jual nasi ulam yg terbaekk setakat nih..

tapi dia just jual nasi and rencah ulam saja..lauk2 lain tade.harap maap ok..b. somtammmmmm....hohoho RM3

byk giler 3 hari gak nk habiskan.tapi tak habis2

oii,,bila nk habisss daaa


c. sambal ikan bilis petai..

boleh kira berapa biji petai disini kanak?

d. aneka kuih.so far murtabak tu je terbaekk..sebab tak letak byk kentang


3 comments:

puterikurekure said...

murtabak letak kentang meh? bestnyaaa....~

yang, dalam banyak2 tu kita teringin sardin roll la. hmm..macam kena buat je harini. hehe.

shasha said...

arrrggghhh...nasi ulam...!!!

Masy said...

somtam itu apekaahh??

Tik Tok Tik Tok

Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers
Daisypath Anniversary tickers

Muahahah...Super Hana the writer