Monday, August 16, 2010

Halangan COmel antara King dan watashi



nampak dak tomey berlesung pipi nih?
Aufa hilma anak buah watashi ni memang manja sesangat dgn watashi
selain daripada lasak ganas dan demand perhatian lebih daripada watashi .


king dengan aufa ni macam ada sentimental memory skit rasanya.sebab?daripada aufa baby lagi ,king asek sibuk nak tgk pic aufa..video aufa bagai la (masa tu watashi dgn king hanya sawan kawan.)


so bila dah besar2 nih..lagilah si King ni geram dgn gelagat aufa yg macam jinak2 merpati,kalo dulu Aufa asek cakap nk berbual la dgn king..nak nyanyi la pada king yg selalu mainkan gitar pada aufa..lepas watashi bertunang dgn king haritu..segala-galanya BERUBAH ok!


Aufa jeles semacam dgn King.masa rombongan king datang dia ok lagi.siap bgtau "Fa nak jumpa uncle,fa nk jumpa uncle"
malangnya watashi masa tu tak mampu nk layankan sgt aufa sebab darah gemuruh kan...
tapi bila masa mak ndak watashi panggil watashi keluar utk mama king sarungkan cincin.
Aufa dah mula kecoh2 tak kasi watashi pergi .siap tarik tgn bagai..terpaksala minta sepupu watashi tgkkan dia utk watashi keluar bilik..

masa nk sarung cincin tuh...perghh..boleh plak aufa ni lari dari watashi and pegang bahu watashi .muka macam marah kt mama king.seperti gambar ni ye.ahahahha

::muka tak puas hati aufa::

bila dah habis sarumg cincin,watashi bersalaman la dgn sedara2 king yg ada..aufa pun ada jugak smbil pegang hujung baju watashi,sampaikan sepupu watashi terpaksa tarik dia masuk bilik.
habis salam watashi masuk bilik, Aufa terus datang pada watashi and peluk watashi kuat2.
dia demand lebih perhatian la seperti biasa kan.nk kiss la..nk peluk la hape la...
masa nk bergambar dgn king plak satu hal la..
macam pic sebelum ni,aufa tak kasi King duduk rapat dgn watashi.dia nak duduk tengah2 antara watashi dgn king
Muka dia jgn cakap la kan.lebih ganas daripada dia tenung mama king semasa sarung cincin.
mak ndak watashi suruh aufa stay jejauh skit utk amik pic berdua dgn king..dah mula merajuk la pulak.muka mcm menahan je daripada nak nangis..

::aufa majuk!sbb uncle duduk sebelah watashi::

pujuk2 jap Aufa,still tamo berganjak,sampaila ada org dukung dia bawa keluar dari bilik watashi ..seketika dgr dia melalak menangis.huhuhuhuhu..bebetul aufa tak kasi King dekat dgn watashi

bila king balik je..dia datang pada watahsi siap pukul2 macam marah la kan.dia merengek tah hape2 yg watashi sendiri tak faham.watashi cuba la pujuk dgn cara nyanyi la hape la kan..tak jalannnnn...huhuhuhuhu.kecik2 dh pndai majuk,habisla sape jg husband Aufa ni nnt (*ceaa....mcmla watashi tak majuk kan.ahahaha)

watashi harap perasaan jeels ni kejap la kut pada aufa.dia kan dak tecit lagi mana nk paham kan.mcm last week,masa watashi cakap watashi nak kuar pegi rumah Uncle King hantar juadah berbuka,dia boleh larikan kunci kereta watashi.BOLEYYY??

camne la watashi nak wat si aufa ni,leh imagine kalo kawen nnt kalau dia nampak King sarung cincin kt jari watashi???jgn dia terkam King pukul2 sudah.

hohohoho..Aufa memang tak boleh dijangka ok!

10 comments:

shasha said...

comel je aufa...sayang sangat dia ngan ateh dia tuh...

puterikurekure said...

aufa betl2 jeles tu. hehe. hana kena terangkan kat dia, even hana dah kawen nanti, aufa tetap hana sayang. dia rasa terancam tu. biasala budak2. hehe.

me3n said...

comei ar korang, kad jemputan bila nak siap? ;p.

Super Nia Hana said...

shasha-kuat cemburu

intan-dh explain.tp dia marah gak

adeck-ko nak watkan kan?muahahaha

Hazzy Ishak said...

kalau hana guna IE memang jadi macam tu. susah nak komen & entry ada kat sebelah kiri. kalau guna mozilla ok je hana.heee

Masy said...

huehehehehhe mcm2 hal

~ mizzAmy ~ said...

hahahaahahaha... nanti2 if watashi dah dapat baby sendiri, camne ntah aufa tuh. lagik lah jeles kan?

Super Nia Hana said...

hazz-sedeynya saya

masy-jeles thp gaban.eheheh

amy-masa tu mungkin aufa dah besar and takdela jeles sgt.heharap la.ehehehhe

Pocket said...

heheh,
macam ni lah hana,
kami peminat peminat hana ni dah online kan perasaan jeles kami menerusi aufa,
so dia jadi jeles-presentator kami.

maafkan la dia,
dia cuma ikhlas men'jeles'

Super Nia Hana said...

kekekek..
watashi mmg maafkan dia..cuma tgh pikirkan caraaa nk explain kt aufa

Tik Tok Tik Tok

Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers
Daisypath Anniversary tickers

Muahahah...Super Hana the writer