Sunday, May 30, 2010

mimpi makin sewel

ok..aritu waatshi mimpi psl satu maklhluk itam yg kaco watashi dgn king kan..

dua tiga hari lepas watashi mimpi yg dah mcm lusyah ok
5 org gadis lari2 mcm citer baywatch tu..
eh tak... cam tanpa seurat benang tu la.salah sorang dari 5 org tu adalah watashi sindri!

tp bila cerita balik kt 4 org gadis baywatch tu (yakni akak pejabat watashi ) mmg pecah perut la diorang!
cuma ada satu akak tu cakap..kalo mimpi bogel ni tak baik.cam ada kecelakaan la..yeke?taknak arr...

semalam plak lg besh!
watashi mimpi watashi duk kt tepi sawah
tetiba org lama tu cari watashi.
watashi dgn hitomi lari masuk dlm rumah dan kunci pintu
tetiba dengar bunyi guruh.. dan nampak petir dahsyat punya dari tgh sawah tuh
dan..angin kencang tu membentuk satu objek yg makin besar!
PUTING BELIUNG beb!
waatshi tarik tgn hitomi lari bawah meja-padahal watashi tahu..kalo sembunyi bawah meja tu kalo gempa bumi..

hmmm...pelik okkkkkkk..
pelik dan menakootkan..

argh! satu lagi..watashi mmg nak salahkan jard seratus paratus dalam hal ni..
kenapa ko kenalkan najlaa raihana kt blog ko weyh...
waatshi dah mcm org giler stalk kt blog dia andddddddd TERJATUH CENTA SAMA dia..
wuwuwuwuwuw..you go girl!
dasat habis dia men gitar.suara beshhh nk nangis keharuan dgn dia men gitar sambil nyanyi.

3 comments:

cHeRyNa PiReS said...

hehehehe...sha pon tak sure ape makna mimpi hana. yang sha tau mimpi tuh kadang2 ada sign for something:)

fndrocka said...

sana sini org sembg pasal najlaa raihanna..boleh bikin fenomena ni

Latest Entri Fndrocka: 7 Hari Menjadi Cikgu Zara

~ mizzAmy ~ said...

hahahaha... watashi tak basuh kaki kot before tido.

Tik Tok Tik Tok

Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers
Daisypath Anniversary tickers

Muahahah...Super Hana the writer