Thursday, May 27, 2010

Mentaliti dan Perlakuan yg perlu kita buang

shhh...ni cerita cam tak senonoh skit la bg watashi kan-maybe sbb watashi penggeli kappe..

semalam..watashi masuk toilet awam ofis watashi ni..
so terdengarla dua org hamba allah ni di toilet memasing sebelah menyebelah
haruslah perempuan kan..celah mana plak watashi masuk toilet lelaki..

disebabkan diorang dua ni bergitu gembira di kamar kecik memasing...diorang bersembang punya la kuat..sampai bergema2 toilet tuh..

dan ini watashi nk korang nilaikan sendiri

A- ko dah sudah belum
B- kejap2 aku dah nk sudah
A- aku kuar dulu,aku tunggu kt luar *luar pintu kamar memasing but still dlm toilet

pintu dimuka,waatshi wat wat tak nampak la kan..padahal sakit je hati dengar dorang sembang kuat2 mcm bilik pengumuman jek.

B- eh..ko tak flush ke? *apa masalah ko tanya member ko flush ke tak?cool ekk tiru org?

si A sdg tempek bedak kt muka

A- aku buang kecik je..buat apa nk flush..*ko igt ni rumah ko?yg kecik tu pun still najis sederhana ok.ada bau
B- ye ke..ok la...nasib la sape dapat toilet nnt.pepandai la flush kalau nk guna.bknnya tak pandai *leh pk camtu?

B pun kuar dari toilet. join si A betulkan baju depan cermin..
watashi kt sebelah still sebelah wat hal sendiri..

dorang sembang2 sesama sendiri and bergelak tawa.selesai kerja waatshi..watashi pegi ke toilet diorang guna tadi purposely..

watashi flushkan sisa2 toksik depan2 diorang ..

lepas flush watashi senyum and watashi blah.

sayangkan..muka cantik.tapi pengotor.cara pemikiran pun dangkal.agak2 la korang nak jimat air kappe.tp kalo ada bau yg tak menyenangkan tu..pepandai la kan..biasanya..toksin kita ni..kita je bau tak berapa busuk..org lain bau hazab giler ok..

amik ko..pepagi cerita pelik2 dah watashi nih..
ekekekeke

11 comments:

puterikurekure said...

bengkek ok org membuang tak reti nak flush niiii!!!!!

gerammm jek!
haih~

Super Nia Hana said...

geli kan?

shasha said...

hemm...kat umah mak dia flushkan kot??

Super Nia Hana said...

sha-akakakakka...anak manja

~ mizzAmy ~ said...

iskh3... melampau lah diorg ni. dah lah share toilet, tolong lah ada sifat tanggungjawab tuh sikit.

amy kalau g public toilet, amy akan habiskan 5 minit terawal dengan sesi pembersihan toilet. especially kalau dapat toilet yg duduk tuh. asieyymann..... diorg suka mencangkung kat toilet yg tak sepatutnya mencangkung.. macam mana tak kotor? pelik-pelik ajer diorg ni.

ad3ck said...

Nape tak amek gambo dorang hana? eheheheh..

fakishap said...

menci ngn 'perempuan' yang perangai cmni..xmalu ke?? dahla xflush pastu suka lak org bau sisa die..ngeng!!

elok panggil pakwe die tgk ape awek die dah wat, muka harap lawa tp bawah bau hancing..xguna gak

ish geram ngn pmpn cmni..ak dpt ak tepuk2 dahi die bagi sedar

Super Nia Hana said...

amy-yeahh!!waatshi setuju..toilet duduk tp cangkung..geli ok...

adeck-watashi tak bawak hp ms pi toile.ahakss

fakis- tu la...sabar je lah kan. barang sendiri settle sendiri la..watashi sampai skang takpaham nape org tak suka flush and suka wat pameran brg2 emas memasing kt mangkuk toilet

FndRocka said...

kau ni ada ketokokohan la.memimpin melalui teladan..huhu..

aku syak otak budak A dgn B tu pun kotor macam hotak dia

Latest Entri Fndrocka: 7 Hari Menjadi Cikgu Zara

Super Nia Hana said...

watashi wat mana yg rasa betul pd watashi je la,

tp ko sanggup ke tgk org yg bunguk depan mata ko siap ngajar org lain jd bunguk kan..
wat plak kt membunguk di tempat kita.ekekek

yeah..watashi agak emo disini sbb kekotoran itu

~cWa~ said...

eee...teruknyer,ada jgak org mcm ni???xder kesedaran sivik lsg....

Tik Tok Tik Tok

Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers
Daisypath Anniversary tickers

Muahahah...Super Hana the writer