Wednesday, January 5, 2011

Wishlist yg watashi nak sangat buat dgn king lepas kawen dan TERLAKSANA

1. bangun pagi,bukak mata ada king kt sebelah.wahahahah..sib baik watashi tak tersepak dia sebab terkejut.akakakak2. naik buaian yang lambung2 super gila!
3. solat jemaah sesama
4.masak sesama

6. naik motor sesama.ok..ini tipu..king nek sensorang dulu
7. tgk harry potter y'all!!!ahahahahha

8. tgk sunset-gambar tade sebab tatau letak mana.ahahahha
yang tak tercapai lg plak?
ada woo...
antaranya
-WATASHI NK TGK SUNRISE!
-WATASHI TAKNAK BAU ASAP ROKOK!!
-WATASHI NAK SELALU DEKAT DGN KING!!
-WATAHSI NAK BABY-ahahahha..ok gatal sudah.watashi stop dulu kt sini.

10 comments:

Hazzy Ishak said...

jeles jeles jeles...

HA HA HA

Super Nia Hana said...

hazzy boleh hazzy boleh!!

bg semangat kt hazz nih utk berkahwin.ekekeke

shasha said...

cepat cepat dapat baby..aminnnn~

talkwithmykeyboard said...

sgguh rasa cm nk kawen okeh bc entry ni n lps2...;p

sy doakan sis bahagia hingga akhr hayat n cpt2 dpt baby..:)

Super Nia Hana said...

sha- aminnnn..tq sha.mudah-mudahan rezeki watashi di cepatkan

talkwiturkeyboard ;)-ahaksss..sila kawen adek manis..amin yarabbal 'alaminnn

Puan Capa said...

ada bau baby2 di sini..ehem!

~ mizzAmy ~ said...

insya-Allah... coming soon baby tuh. =P

PuteriKureKure said...

hana, wishlist bangun tgk ada suami kat sebelah tu sama aaa....hehe.

memang rasa janggal je ok. tetiba ada partner pulaknya lain jantina kat sebelah. tapi percaya tak, malam first adalah malam paling penat sebab semua acara (nikah, sanding) buat dalam satu hari. so malam tu kita tido berdengkur2. haha. kesian alang first night dah terpaksa dgr dengkuran isteri.

Super Nia Hana said...

capa- kod doakan la wahai ibu uwais.ahaksss

amy-hiksssss

intan-ahahahahha...watashi..takkan nk citer kt sini kan..ahakss..memula terjaga tido terkejut gak tgk ada lelaki kt sebelah.tp king dh pegang awal tgn watashi.mcm tau tgn watashi nk start melayang jek.ahaks

Enchaoz said...

CONGRATULATIONS OK SIS!! n the cupcakes design is very cool!! sgt nice!! heee bestnye dah kahwin..... :-*

Tik Tok Tik Tok

Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers
Daisypath Anniversary tickers

Muahahah...Super Hana the writer