Wednesday, January 12, 2011

Nasi Lemak Yang Terbaikkkk!!

ok..sorray la bercerita psl makan petang-petang gini
rasa mcm tak kena dengan masa.tapi lantak lah kann...ahahahaa..sebab watahsi mmg dah lama nk post tapi bz dengan kawen mehhh..

ok..ni nasi lemak kegemaran watashi di utara nih
balut dgn daun pisang segar bugar
nampak memang terbaekkk okk..lauk simple jek...tapi mabeles wa ckp lu.ahahahaha.kalo tak takde laaaaaaaa dorang boleh jual 2-3 tong nasi besar punya.

ni lauk simple nyaaaa..simple okkkk...tapi percayalah..nasi dia sedap..sambal pun sedap!bezanya tade ikan bilis gireng jek.ikan bilis tu diletakkan dengan sambal...

watashi rasala...rahsianya memang terletak kt sambal tu la...mmg terbaikkk..nasi lemak dia pun enak dimakan begitu saja



so sae yg tinggal di area sungai petani.boleh dapatkan nasi lemak besh ni kt belakang market tmn ria ok.datang awal skit.kalo ko dtg jam 7am waktu kerja..tggu la giliran ko di situ.waktu cuti..jam8.30-9am plak ramai org.
giler terliuur tgk pic nih...watashi rasa la..kang kalo watahsi maleh nk keja kt KL tu watashi nak berniaga nasi lemak gak la.KALO WATASHI BERJAYA CULIK MAK CIK NASI LEMAK NI LA.ahahahahaha


4 comments:

vivaldi said...

GIRENGGGGG......G.I.R.E.N.G!!!!

talkwithmykeyboard said...

haaa~
dulu sy pnh l.i kt sp...
1 ari tu tme ada meeting kan dorg hidang nasi niii...
pas tu sllu jgkla dk g bli nasi lemak nii...lau bli nasi campur pon lauk dia sedap2 ohhh~
akk kt tmpt sy l.i tu ckp ni nasi lmk pak dollah kot...heheheh...
teringin pule...mkn pagi2 ngn teh O adalah sedap....=)

Puan Capa said...

ok.ok.terliur!

Masy said...

terliurrrr tp takde ikan bilis girenggggggg

Tik Tok Tik Tok

Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers
Daisypath Anniversary tickers

Muahahah...Super Hana the writer