Thursday, January 27, 2011

tak paham woh..

naper setengah doktor kira usia kandungan kita pada masa 1st period kita and ada setengah doktor pulak dia kira lepas kita habis peroid arrr???siap skip seminggu lagi ha...



so..to be honest..watashi pun tatau usia kandungan watashi sebenarnya berapa.ahahaha

tak kisahlah..asalkan baby dalam kandungan watashi sihat dan selamat dengan watashi.insya allah...and amin

7 comments:

Puan Capa said...

hehehe..aku pon tak tau walapun aku dah selamat bersalin.camne tu?

zonaku said...

pas ni masa g jumpa doc tu cuba tanya direct...
kan lebih senang dari buat spekulasi...




pastu syer ngan kitorang kat sini

aileen said...

lazimnya..kira hari awal period smp akhbir..sbb nak kira waktu subur kita ..haha..a ah..biarlah asal bb sihat dlm tummy teu

aileen said...

lazimnya..kira hari awal period smp akhbir..sbb nak kira waktu subur kita ..haha..a ah..biarlah asal bb sihat dlm tummy teu

shasha said...

bila target for due?

Masy said...

aaaaaaaaaaaaaaa.....

no idea

Super Nia Hana said...

ada org ckp,tggu wat kad merah baru ley tau berapa usia kandungan kita.ehehehe

Tik Tok Tik Tok

Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers
Daisypath Anniversary tickers

Muahahah...Super Hana the writer