Monday, January 24, 2011

Ehem2..Pengumuman..Uwekkk-sorry termuntah


Dengan lafaz bismillah dan rasa sangat bersyukur ke hadrat Ilahi..
watashi Super Nia HAna ingin mengumumkan
dengan ini watahsi telah mengandung hampir 7 minggu Ok!
miahahahahah..
uwekkk..!!
sorry..ini bukan geli dgn statement sendri.tapi bebetul tak tahan dgn awalan awl mengandung .
memang camtu ke arr..???
watashi dah la gastrik..makan tak lalu,muntah suka selalu,lepas tu rasa nk pengsan maybe sebab tekanan darah rendah.
pasal alahan mkn plak?
ok.watashi tak boleh bau nescafe ok...padaal menda tu la watashi hirup sehari kt 4cawan
lagi?taknak mkn minyak.nak muntah tgk ayam,sebut kedah mamak pun boleh uwekkk...
ok ok..watashi bebetul nak muntah..watashi pun tatau lama mana perasaan mcmni akan berpanjangan,jadi sesapa yg pernah jadi ibu tu..silalah kongsi dengan watashi.doa-doakan watahsi kembali kuat utk berkerja ok.cenggeng pun boleh tahan gak skang ni.ahakss
pst...agak-agak..baby waashi nnt lebih cenderung muka ibunya ke...or daddynya?
baby,ni muka daddy masa daddy kecik
ni pulak ibu masa ibu umur setahun lebih,ye ye..mmg mcm anak patung skit,huhuhu
ahaksss...tak menyempat-nyempat nampakkkkkkk...alahan pun tak abes lg.hiksss

12 comments:

matrix01 said...

Tahniah sangat sangat! Menjadi ibubapa yang terbaik mungkin sukar tapi sekurang-kurangnya jadilah ibu bapa yang baik.

zonaku said...

tahniah..............


sila rujuk pada y pernah, cumanya, tiap orang pasti berbeza, belajar n adaptasi pada diri sendiri

shasha said...

wahhhh!!! tahniah tahniah...sukanyaa!!!!!!

eazy n atief said...

congratzzzzzzzzz dear:)

Puan Capa said...

hana!!!!!!!!!!!!!tahniah!tahniah!tahniah! happy 4 both of u!!!!!!jaga diri k!take care!!!!!

psttt: kita leh berbesan tak?hihi

Cik NeyNa said...

baca tajuk pon dah tau..hahahah..
congrats!!

PuteriKureKure said...

masa hana bagitau tu...kita punyalah seronok abis. hehe.

take care tau. love u so mucho!
:)

AMIEROZIANA said...

tahniah! tahniah! tahniah!...memang sonok bila 1st time peknen nih...tapi saya dulu nasib baik takde pening2 muntah nih...cuma waktu luch je lepas makan terus muntah balik...lepas 3 bulan dah ok dah...jaga baby baik2

Masy said...

congratessssss...!! akak baca kat fb smlm, dh LIKE tp x komen hehe

jaga diri bebaik naaaaaaaaaa.. rupa sape2 pun x kisah, jgn serupa akak dah la. klu serupa akak, meh sini itu budak. hahahahhha

take care!!

~ mizzAmy ~ said...

congrats watashi!! jaga diri bebaik tau. bila nak pindah ke KL nie?

Anonymous said...

How you would do a reverse license plate owner look up? I want to know if there's any sort of way you can enter in a license plate number on the internet and see the contact of the person if it belongs to or the address of that individual. Can someone assist me? It's an Illinois plate with S in the end of it. Please e-mail me if you're able to investigate or post if you know easy methods to do a totally free one. Thanks in advance.

Enchaoz said...

kak super nia hana, sangat sangat tahniah yer... biase la tu uwek uwek awal2 (hee ckp cam ade pengalaman erkkk ) akak jg kesihatan baik2 tau.. ade dua nyawa nk kene jg tu... happie always preggie mummy to be~~ ^v^

Tik Tok Tik Tok

Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers
Daisypath Anniversary tickers

Muahahah...Super Hana the writer