Wednesday, January 5, 2011

Gambar Honeymoon-kata taknak update.wahahahah

Random piccas sajer la ekk.
kang korang imagine bebukan plakkk,
destinasi pilihan? Pulau Tioman.
hotel dan pengankutan pilihan -tentunya berjaya kan.


::BAG-bag Kami::
::pesawat KAMI Berjaya .sebelum berlepas::
::kami dalam pesawat.4org je melayu.huhuhu::
::cubaan 1 utk beromantika.wahahaha::
::King yg super syok bila dah smpai tioman::
:: ok..ini airport di tioman::
:: lampu tido kami::
:: layanan istimewa kami untuk watashi
:: percandaan kami::
:: kemesraan la sangat kami
activiti kami king
AMIK GAMBAR JEK!

ok..tu jek,citer honeymoon watashi 3 hari dua mlm.
eehehehe~

10 comments:

PuteriKureKure said...

hehe. jadilaaa...~

:)

Mr PenyuBiru said...

alaa..banyak ni jer gambar..takkan gambar lampu tidur jer, gambar err... takpelah..nnt ade org lain tak sabar nak kawin plak.hehe

Super Nia Hana said...

intan- kan yang..jadi laaahhhahaksss

penyu- kalo wat ramai tak sabar nk kawen kiranya watashi dh dapat pahal menyeru org dirikan masjid dah tau...penyuuu,jgn kasi blog ko glamer sgt buley?watashi takleh bukak sebab kena block dek tm.asyik bukak carca marba jek

cheqna said...

salam
pepun tahniah ye
moga kekal bahagia buat selamanya

Super Nia Hana said...

makaseeeyyy cheq naaaaa

shasha said...

tak penah sampai tioman lagi...macam best jee..

Mr PenyuBiru said...

blog aku tak glemer pasal tu kena block kut.hehe..

Puan Capa said...

ehem2...best tak ?

~ mizzAmy ~ said...

cam best je tioman nieh. ke manakah daku nanti yer?? mahu ke pulau2 jugak lah yg semestinya.

Super Nia Hana said...

shasha- bagi watashi yg tak suka pantai..OK LA-amik hati king

penyu-nnt watashi prt scrn,ko tgk apa yg jadi ok.ahaksss

capa-eheehhehe..ko dulu best tak honeymoon??

amy-amy confirm plh pulau punyaaa..ahaksss

Tik Tok Tik Tok

Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers
Daisypath Anniversary tickers

Muahahah...Super Hana the writer