Thursday, September 2, 2010

Yeahhhh...baby I'm Back-giler keji statement

amboi..bukan main korang nih...
korang igt watashi cukup coti ke nk coti awal2 nih?

watashi outstation ok..
*outstation tatkala Aidilfitri yg semakin menghampir adalah sgt hampeh ok!

travel waktu bulan puasa jgn cakap la kan
sepanjang dalam bas kiri kanan yg non muslim mengunyah sakan
cam sengaja pun ada gak.
mcm nak sumbat je selipar dlm mulut sbb sengih2 pndg kitaorg,yg tabley mkn siang hari nih

tu tak kira yg berbual kuat giler smbil kunyah2 sirih bagai...
hohohoho..

memang skit la percentage puasa watshi sepanjang hari tu..

part mkn tuh.tgk la..kalo watashi ditakdirkan travel ms dorang puasa mkn vege je..
watashi nk bantai mkn KFC dlm bas smbil membuat aksi menjilat bibir penuh kelazatan
*padahal tade la minat sgt kfc pun..

giler dendam nih.
ahaahhaahah

6 comments:

sonditx said...

haha gile kejam!

shasha said...

hahahahha....balas dendam sungguh!

puterikurekure said...

entahla. kita kalau tgk non muslim makan minum takdela terpengaruh ke apa. haha.

tapi maybe long journey tu yang buatkan hana jadi tak keruan kan? sabar ye babe.

Super Nia Hana said...

sondix.musti kejammm

shasha-sbb dorang over tau sha

intan-watashi pun kira ok gak la..t[ kalo dah sekali minumm sedut yg giler dahsyat siap wat sound effect.."ahhhhh...." mkn keropok kuat giler sepanjang jln.ak ke meroyan namanya.ahahahah

Masy said...

yeahhhh nanti balas dendam ok!!

~ mizzAmy ~ said...

hehehe... sabar watashi. dugaan tuh namanya.

Tik Tok Tik Tok

Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers
Daisypath Anniversary tickers

Muahahah...Super Hana the writer