Wednesday, September 8, 2010

Perutusan Khas daripada Watashi-ekekke..

anggap je ni kad raya ok.ahahahah

ok..pada kesempatan ini watashi nak ucapkan selamat hari raya pada korrrraaangggg semuaaaaaaaaaa....maaf zahir dan batin especialy utk;
  • kawan-kawan/musuh2 kt tadika perpaduan KHW
  • kawan-kawan/musuh2 kt sek ren kebangsaan SP
  • kawan-kawan/musuh2 kr SMMKKJ sp
  • kawan-kawan/musuh2 Uitm S.A (dip+deg)
  • kawan-kawan/musuh2 kt library MPSAH (praktikal)
  • kawan-kawan/musuh2 kt tempat keja skang.ahahahaha
  • kawan-kawan/musuh2 kt org kampung setaman rumah sewa obasan
  • kt kwn bloggers ,FB (watashi tak nak org tau watashi ada blog kt FB.kalo tak kaco bilau)
  • kt parents watashi, adik bradik (ehhh..ni balik raya nnt)

  • untuk Sue,seikhlasnya watashi nak minta maaf zahir dan batin.watashi tau kita tak pernah rapat and ada satu dua perkara yg buat kita bermasam muka and hating each other selama ni kan? ;) to be honest watashi nak sgt PM sue dlm fb. tapi watashi tanak ada yg salah faham. watashi tau tak mungkin Sue dapat baca semua ni dlm blog watashi tapi watashi tetap nak cakap jgk kt sini..anyway,congrats for ur new babyborn.she such a cute lil' angel. for I, I tau u mungkin baca my blog,so please, kalau dapat u sampaikan apa yg i cakapkan nih.maaf zahir batin jgk

  • untuk my king D.R.S.T (ni pingat and darjah kebesaran) minta maaf zahir batin utk sepanjang kita kenal nih.daripada cinta munyet, jadi musuh ala-ala serbia dgn bosnia,then jadi bestfriend sampai tahap "ko putus tunang aku pun turut nanges sedih w.pun tgh baling bola boling" hingga dari bermulanya kita cuba memberi peluang pada diri masing-masing utk bersama,dan hari ni watashi bergelar tunangan king.waatshi sgt tak sempurna tapi watashi yakin ketidaksempurnaan kita tu akan melengkapkan kita kan?miahahahha..sila berasa beruntung kerna kamu berjaya memiliki watashi king.ok..ok...gurauu....minta maaf hubby.dari hujung rambut sampai hujung kuku kaki.ekekekkee...

**ehehehe..last year watashi tak beraya pape pun dgn king.setahun dia igt ok!ahahahahaha

ok lah korang,berhati2 di jalanan,jaga diri bebaik ekkk...

sayang semuaaaaaaa..!!

3 comments:

Liquid said...

uuu cutenye kad raye ni ehehehe Slamat hari raye too k maaf jika ada terkasar bahasa mahupun terlanjur perbuatan sepanjang perkenalan kita di alam siber ni ea cik nia =)

shasha said...

salam aidilfitri hana chan...minta maaf segala salah silap..

puterikurekure said...

selamat hari raya hana. maaf zahir batin.
:)

Tik Tok Tik Tok

Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers
Daisypath Anniversary tickers

Muahahah...Super Hana the writer