Tuesday, September 7, 2010

Berbuka Puasa dlm kereta adakalanya romantik jugak kan?

citer psl travelling aritu lagi.
cea..merungut2 merungut jugaklah watashi nih..
tapi dlm hati ada sedikit suka sebab dapat jmpa King kan
ye arr...w.pun sekejap,tapi ok pe,
daripada tak dapat jmpa lgsung..
so..sempat la watahsi berbuka dengan King aritu dengan lomentiknya
-yeeeeeee sgtttt...

king kuar ofc kul 5.30 dari Damansara
tp jammed aritu daripada pagi mmg hammat dahsyat okkkkkk...
watashi yg dr ofc blk hotel pun meroyan walaupun jam 4.30pm.

inikan pulak jam 5.30pm..
king suh watashi siap cepat2 and tggu tepi jln siap2 utk terus masuk keta la kan.
SEKALI jam 6.00pm lebih,dpt sms nuclear dari king

"huny berbuka dgn kawan-kawan la,hubby rasa tak sempat nih"

hhohohohohoho..

"takpe,hunny tggu.bukan senang nk berbuka sesama"

padahal dlm hati ni mcm nk meletup dah.ahahaha...so..watashi pakai tudung..coolkan diri..turun jugak ke lobi hotel..cari2 apa2 kudapan utk berbuka nnt.
dlm kepala mmg target kena berbuka dalam kereta dah..

mmg tak byk choice,nak taknak..beli la sepotong cake nih..
MOCHA chocolate ok..korang pernah berbuka dgn cake tak sebagai starter?
**wat muka kerek.ahahahaha..

around 6.30pm,king col menjerit2 suh watashi kuar and tggu ke lobi.
padahal mmg watashi dah standby lama dah kan..
kuar je hotel..YARABBBIIII...jammed ..
kt belakang sana dah nampak kereta king.

heh..igt watashi puteri raja ke nak kena jemput sampai depan hotel?
watashi jalan jeee lajuuu ke kereta king.wahahahaha

masuk kereta king dh kecoh tak sempat berbuka bagai..
ehehhe..watashi ckp la ..relaksss...at least kita ada bekal utk berbuka dlm kereta..
watashi beli kek,king plak sempat beli air barli and kuih2..

maii..maii..mai...3 singgitttt!!!karipap ni sedap..mungkin sebab karipap sardin kut.ahahahaha..

borak-borak dgn king secara kosong*kes sebab tanak dia pk sgt hal jammed dgn tak sempat berbuka di kedai je.wahahaha..tgh watashi khusyuk umpan citer lain tuh, bolehh si king ni kecoh balik..sebabnya??

ahahahahhaa..jam dah pukul 7pm dah..kami still kt dataran merdeka.nak pergi cheras.perfecto!!! king plak sarcatic giler

"eeeeee....seronokkkknyeee..seronokknyeeee.. berbuka mcm ni..romentik kannn???kiri kanan ada pohon2 hijauuu..romantic kan hunnyyyyyy???????" ahhahaha..dlm nada geram abisss dia..



pendek kata,
harungi jammed pada minit terakhir berbuak Puasa adalah GILA.
tapi dapat berbuka dengan org yg tersayang ?
PRICELESS...
p/s-kitaorang berbuka puasa jam 8.30pm cam tu la tasik permaisuri.
ekekeke..bestt..yg tak besh??gastrik watashi menyerang balik daaa....

6 comments:

shasha said...

hehehe..tgk muka king je dah kenyang kan..kan??baik ngaku cepat!

zonaku said...

blh bayangkan buka posa ngan cekelat y entah bila tahun????????????? no water at all....

puterikurekure said...

hehe. okla tu yang. at least bersama orang tersayang dan ada kek lagi. kita dulu pernah berbuka dengan chewing gum dan menahan lapar 2 jam lebih gara2 jem kat kl tu jugak. huhu. sadis oo...

Super Nia Hana said...

shasha
tu muka tension and malas nk layan watashi amik gambo.ahahaha..dia siap wat sinopsis sekali ha...ahahaha

zonaku.
perghh..ada sakit prot tak pastuh?sadis!!!


intan.
kalo bday lagi ngam kannn???eeeee....watashi tabley mkkn chewing gum.sebab gastrik.kalo tak makin terukkk..huhuhuh

matrix01 said...

Bila dah menikah esok dalam suasana yang sama kamu cuma perlu tambah dialog maki memaki di antara satu sama lain aje... Hahahaha....

Super Nia Hana said...

ahahaha..insya allah watashi TAk!

Tik Tok Tik Tok

Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers
Daisypath Anniversary tickers

Muahahah...Super Hana the writer